Home » TV » Her er Sonys nye super-tv
Her er Sonys nye super-tv

Her er Sonys nye super-tv

Share

Skarpere billede, mere realistisk 3D og flere online-muligheder er nyhederne i Sonys 2012-line up af tv

Et nyt år betyder nye tv-modeller, og Sony er blandt de første på banen med en opdatering af sit sortiment. I den nye serie af Bravia-tv’er er billedprocessoren, X Reality PRO, forbedret, så billeder i en dårlig kvalitet gøres endnu mere klare og flotte. Tv’et ved, hvad du ser, inden du selv ved det, og identificerer, hvornår et ansigt på skærmen eller en baggrundsindstilling behøver flere detaljer og justerer lynhurtigt billedet derefter.

Hvilken type indhold du ser, registreres også, hvad enten det er digital-tv, online-video, et fotografi, en dvd- eller blu-ray-film, og justerer billedet derefter. Teknologien er ligeledes overført til 3D-indhold, idet Super Resolution-funktionen opgraderer 3D-indhold til HD. Resultatet er skarpere billeder og en mere jævn afspilning af scener i 3D. Sony kalder det selv sin mest fantastiske billedkvalitet til dato.

Sonys tv har højhastigheds 3D-skærme, som giver smukke, jævne billeder og en opdateringshastighed, der er fire gange så hurtig som dem i tidligere Bravia-modeller. Dybdeforholdet justeres automatisk ved 3D-indhold, så oplevelsen bliver endnu mere fordybende, uanset om du ser 3D-indhold fra internettet eller dit tv – eller optagelser fra dit 3D-videokamera. Billedet fremstår mindre grynet og mere behageligt at se på, så du bedre kan fordybe dig i oplevelsen.

Se også:  Sony Walkman NW-A105 [TEST]: Kompromisløs lydkvalitet på farten

Alle modeller har indbygget WiFi, så du hurtigt kan komme på nettet og nyde godt af de mange muligheder for at se film og andet onlineindhold på din egen, store fladskærm. Sony Entertainment Network-tjenesten vokser hele tiden og giver dig nye muligheder for at opleve flere kanaler, flere apps og flere internetservicer. Ud over integration til Twitter, Facebook og Skype kan du på alle Sonys internetkompatible tv også se og gense udvalgte tv-programmer.

Sony Internet TV komplementerer også Sonys Google TV-baserede medienetværksafspiller, NSZ-GS7, og blu-ray-afspiller, NSZ-GP9. Takket være interface-integrationen med Sonys fjernsyn får du direkte adgang til en ny verden af indhold ved blot at forbinde de to enheder via et hdmi-kabel.

Se også:  Sony på vej med bærbar air condition

Med Intelligent Connect og Wi-Fi Direct får du desuden mulighed for at streame alt indhold trådløst til dit tv. Du kan smide billeder og musik direkte over på dit tv med en enkelt håndbevægelse, ligesom du kan gribe en hjemmeside, du har browset rundt på, og tage den med dig.

De nye er udformet i luftigt design og leveres med integrerede højttalere, som ifølge Sony giver lydkvalitet i høj klasse. Også de medfølgende 3D-briller er blevet forbedret, så de nu vejer mindre og ser mere sporty ud med et ultralet titaniumstel.

Priserne er endnu ikke offentliggjort, men vi kan forvente at Bravia HX753 er ude i marts mens vi må vente på Bravia EX553 til april og Bravia EX653 og HX855 til maj.


TAGS
3D
Bravia
internet-tv
Smart TV
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S