Home » Bærbar computer » Her er prisen på Acers MacBook Air-dræber
Her er prisen på Acers MacBook Air-dræber

Her er prisen på Acers MacBook Air-dræber

Share

Acer Aspire S1 er en toptrimmet monstermaskine, som er tyndere end MacBook Air og har endnu flere kræfter. Den er på markedet om en måneds tid, men hvad kommer den til at koste i Danmark? Det har Acer netop afsløret …

Vi kan godt begynde at vænne os til det. ”Ultrabooks” bliver det helt store buzz word, når der skal sælges bærbare computere det næste stykke tid. Intel har defineret standarden, som dikterer slankt design, masser af kræfter og en overkommelig pris. Alle de store producenten er med på vognen, så MacBook Air, der ellers har været nogenlunde enerådende i denne kategori, får kamp til stregen.

Se også:  Acer CB282K [TEST]: Høj skærmkvalitet for pengene

Acer er blandt de første på markedet med en rendyrket ultrabook. Vi har tidligere omtalt Aspire S3 her på siderne og for kort at opsummere er der tale om en 13” maskine, der måler blot 1,3 cm i tykkelsen, har batterilevetid på op til 50 dage, Intel Core i3, i5 eller i7 processor samt 240GB ssd eller op til 500GB harddisk.

[pt id=’2017378′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Acer Aspire S1″‘]

Men hvad skal en lille lækker maskine som denne så koste dig, når den kommer i handlen herhjemme. Det har Acer netop givet os svaret på. Producenten fortæller, vi kan forvente at se Aspire S3 i butikkerne i første del af november, og at den i første omgang vil være tilgængelig i en version med Core i5-2467M processor og 320GB harddisk til 6.490 danske kroner samt en version med samme processor men med 240GB ssd til 8.990 kroner.

Se også:  Prisvenlige Chromebooks fra Acer

Således er den en anelse billigere end MacBook Air, og hvis du ønsker et Windows-baseret alternativ til denne, ligner Acer Aspire S3 en oplagt kandidat. Vi forventer at teste maskinen, så snart den er tilgængelig, for at fortælle dig om den holder alt hvad den lover.


TAGS
Acer
Aspire
Ultrabook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S