Home » Transport » Her er Polestar 3: Friske billeder af den nye SUV
Her er Polestar 3: Friske billeder af den nye SUV

Her er Polestar 3: Friske billeder af den nye SUV

Share

Polestar har frigivet endnu et teaser-billede af Polestar 3, virksomhedens første SUV, der bliver bygget i USA

“Lanceringen af Polestar 3 er planlagt til 2022. Målet er en elektrisk præstations-SUV af høj kvalitet, der skal sætte standard for udseendet på SUV’er i den elektrificerede tidsalder. Det bliver også det første Polestar-køretøj, der bliver bygget i USA,” siger Thomas Ingenlath, Polestars administrerende direktør. Thomas Ingenlath bød investorer og pressen velkommen ved en række arrangementer i New York for at drøfte virksomhedens vision, brand og vækstplaner. I den anledning fik publikum at vide, at Polestar 3 skal være en af de mest klimaansvarlige biler nogensinde, og at den på sigt vil tilbyde autonom styring ved kørsel på motorvej drevet af den bedste LiDAR-sensor i klassen fra Luminar og centraliseret NVIDIA-computerkraft.

Precept viser fremtiden

Polestar Precept, virksomhedens pioner-model, viser, hvordan virksomheden i fremtiden kommer til at arbejde med design, teknologi og bæredygtighed. Precept fik også sin amerikanske debut i New York og tager nu på en national turné og besøger Polestar-forhandlere i hele USA i det nye år.

Se også:  Volkswagens elektriske iD.4 er kåret som verdens bedste bil

Thomas Ingenlath fortalte publikum, at der er en grundlæggende forskel mellem Polestar og mange andre elbilsvirksomheder. “Vi er ikke en virtuel virksomhed, der venter på at bygge fabrikker og sælge biler; vi er en faktisk virksomhed, der allerede bygger og sælger biler rundt om i verden. Vores to prisbelønnede biler er på vejene på 14 markeder globalt, og vi forventer, at vores globale salgsmængde vil nå op på omkring 29.000 køretøjer i år.”

Ny bil hvert år

Thomas Ingenlath pegede også på virksomhedens produktions- og salgskapacitet og gav udtryk for, at Polestar planlægger at lancere en ny bil hvert år i de næste tre år med Polestar 3 som den første. Dernæst planlægger virksomheden at øge sin tilstedeværelse til mindst 30 globale markeder inden udgangen af 2023.

Se også:  Avanceret elcykel lanceres i Danmark

Med en udvidet tilstedeværelse på disse nye markeder, lancering af tre nye biler og en fortsat udvikling i de eksisterende markeder betyder det, at Polestar planlægger at vokse ti gange fra et globalt salg på omkring 29.000 i 2021 til 290.000 i 2025. “Fra nu af handler Polestar kun om vækst,” konkluderer Thomas Ingenlath.

Polestar 3 vil blive bygget på Volvo Cars’ fabrik i Charleston, South Carolina. Volvo Cars er en stor aktionær i Polestar, hvilket gør det muligt for Polestar at drage fordel af den svenske virksomheds verdensførende sikkerhedsteknologier, men også at skabe omkostningseffektivitet gennem finansielle og industrielle synergier.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
polestar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S