Home » Bundkort » Her er næste generation af Intel-bundkort
Her er næste generation af Intel-bundkort

Her er næste generation af Intel-bundkort

Share

Asus’ nye Sandy Bridge-baserede bundkort ser rigtigt lovende ud og har bluetooth og usb 3.0 som standard

Intels nye Sandy Bridge forventes at blives sluppet løs i starten af 2011 sammen med en familie af chipset i ”6-serien” og et væld bundkort med den opdaterede LGA1155 socket.

Asus er forberedt og står allerede klar med en stak kompatible bundkort, som de kan sende på markedet simultant med de nye processorer. I alt 17 modeller bliver der i tale om, og selvom vi må vente lidt, før vi kan få dem i hænderne, har producenten netop afsløret lidt af, hvad der er i vente.

Maximus IV Extreme bliver Asus’ næste tilføjelse til Republic of Gamers serien og inkluderer adskillige velkendte ROG-egenskaber som ROG Connect til nem overclocking og strømaflæsning direkte på boardet. Derudover er der plads til fire ddr3 ram-klodser, mens du får fire pci-Express x16 porte til multi-gpu konfigurationer, fire sata II og sata III porte samt Gigabit ethernet og 7.1-kanals lyd.

Se også:  Asus ZenWiFi XT8 [TEST]: Testens stærke luksus-sprinter

Asus P8P67 er et Mini-ITX bundkort, som klemmer to so-dimm porte, en pci-Express x16 port, to sata 6.0 Gbps og to 3.0 Gbps porte samt en hel bunke andre forbindelser ned på det lille kort.

[pt id=’2011639′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus P8P67″‘]

Sabertooth P67 er del af Asus‘ nyligt introducerede TUF serie og nok det mest bemærkelsesværdige af de nye bundkort. Det er designet til optimal pålidelighed og er dækket af et plastiklag, eller ‘Tactical Jacket’, som ASUS kalder det, der sender luftstrømmen henover de forskellige komponenter. Kortet rummer desuden flere forskellige temperatursensorer, og flere af delene er designet efter militær-standard. Bundkortet sendes på markedet med 5 års garanti.

Se også:  Asus ROG Flow X13 [TEST]: Alsidig hybridmaskine
[pt id=’2011638′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus Sabertooth P67″‘]

Fælles for alle kortene er, at de glædeligt nok har bluetooth og usb 3.0 som standard, nogle med Asus egen ASMedia controller, som skulle være hurtige end NEC’s chip, som Asus og de fleste andre producenter har benyttet sig af indtil videre.


TAGS
Asus
Mini-ITX
ROG
Sandy Bridge
USB 3.0

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S