Home » Mobiltelefon » Her er LG’s nye topmobil
Her er LG’s nye topmobil

Her er LG’s nye topmobil

Share

Optimus G er LG’s nye flagskib inden for smartphones. Mobilen understøtter 4G og har 13-megapixels kamera samt en kraftig processor, som tillader “cross-tasking”

Vi skal ikke mange år tilbage, før vi kun kunne drømme om en stor kluntet computer med de specifikationer, som mobiltelefonerne nu kommer med. At de så samtidig udfylder funktionen som kompaktkamera, gps, musikafspiller og meget andet, gør kun de små apparater endnu mere imponerende.

LG’s nye smartphone er et godt eksempel på, hvad der i dag kan lade sig gøre. Android-mobilen er udstyret med firekernet Snapdragon S4 Pro-processor med tilhørende Adreno 320-grafikprocessor. Det giver ikke blot mulighed for multitasking, men også ”cross-tasking”, som er et nyt begreb, LG har fundet på. Mens multitasking indebærer, at man kan have flere applikationer i gang på samme tid, betyder cross-tasking, at brugeren kan anvende applikationerne simultant og udføre mere komplekse opgaver på skærmen.

Det kunne eksempelvis være Qslide, som gør det muligt for brugeren at benytte to programmer eller funktioner på skærmen på samme tid ved hjælp af et transparent lager. For eksempel kan du sende en sms, mens du ser en video, eller du kan videresende en mail, mens du ser på et kort. En anden mulighed er Live Zooming, som lader brugeren zoome ind og ud på skærmbilledet, selv når en video afspilles. Eksempelvis kan man zoome ind på et vejskilt i filmen, man ser, for at se, hvor handlingen finder sted, mens filmen fortsat spiller.

Se også:  LG 65SM9800PLA [TEST]: I for stærkt selskab

Læs også: Test: Androide med fire kerner.

Skærmen har Zerogap Touch-teknologi og er et True HD IPS+Display, som er 27 procent tyndere end tidligere modeller, så Optimus er blandt de slankeste smartphones på markedet. Det nyudviklede batteri fra LG Chem har en levetid på 800 opladningscyklusser, så der er længere mellem opladningerne end de fleste andre mobiler.

Optimus G sælges med 8MP og 13MP afhængigt af områder, men desværre får vi ikke at vide, om dem med 13MP vil være at finde på de danske versioner. Men i hvert fald skulle det være sikkert, at der er smart shutter, som hjælper med at stabilisere, hvis kameraet ryster eller motivet er i bevægelse, samt stemmeaktiveringsfunktionen ”cheese shutter”, som gør det let at tage et billede ved blot at sige ”cheese” eller ”kimshi”. Ud over dette er der også en funktion til lysstyrke, som aktiveres automatisk, når kameraet anvendes i mørkere miljøer, for at give et billede med mindst mulig støj.

Se også:  LG OLED55C9 [TEST]: Aldrig har OLED-tv'et set bedre ud

Som både iPhone 5, den kommende Lumia 920 fra Nokia og flere andre nye smartphones understøtter LG Optimus G også lte, så du kan gå på det hurtige 4G-netværk.

Prisen er dog endnu ikke offentliggjort, og der vil også gå lidt tid, før du kan få fingrene i den herhjemme. LG Optimus G lanceres i Korea i løbet af denne måned, efterfulgt af Japan og andre udvalgte markeder i oktober, men vil først være at finde på det europæiske marked i løbet af det første kvartal i 2013.


TAGS
4G
LG
LTE
optimus
quad-core
snapdragon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S