Home » TV » Her er det første tv med smart lydplatform
Her er det første tv med smart lydplatform

Her er det første tv med smart lydplatform

Share

Det nye tv Philips OLED805 giver ekstra muligheder for multirumslyd. Tv’et understøtter alle HDR-standarder og har fjernbetjening i læder.

Der er flere spændende nyheder i tv’et Philips OLED805, som lanceres nu i størrelserne 55″ og 65″. Ifølge Philips er OLED-tv’et det første på markedet fra en førende tv-producent med DTS Play-Fi. Det giver nye muligheder for trådløs multirumslyd.

DTS Play-Fi er en app-baseret platform, som kan koble produkter sammen på tværs af mærker, så du får et trådløst system i hjemmet til at spille musik og radio. Tommelfingerreglen er, at op til 32 enheder kan forbindes – hvoraf de 16 kan spille det samme nummer – og der er otte forskellige mennesker, som kan bruge systemet samtidig.

Da DTS Play-Fi kører i et lukket netværk, kan du eksempelvis streame musik fra din smartphone eller lyden fra dit tv rundt i huset. Enten så alle festdeltagere får den samme musik, eller du kan lad musikken følge dig fra rum til rum. Den spændende fodboldkamp på tv kan du på den måde lydmæssigt tage med dig til et andet rum i kaffe- eller tissepausen.

Se også:  Det ultimative sportshjem

Hvis du kobler flere trådløse højttalere sammen, kan du få stereolyd eller 5.1 surroundlyd.

Alle HDR-standarder

Philips understøtter modsat andre tv-mærker alle førende HDR-standarder, så du med OLED805 har adgang til størst muligt indhold i HDR-kvalitet fra disc, set-topboks og streamingtjenester. Dolby Vision og Dolby Atmos er naturligvis også indbygget.

Smart-tv-delen er baseret på Android TV, og der er indbygget Google Assistant, ligesom tv’et ifølge Philips fungerer med Alexa og Siri.

Kunstig intelligens

OLED805 er udstyret med fjerde generation af Philips’ billedprocessor P5, som i denne udgave kombineres med kunstig intelligens for at skabe det mest muligt livagtige billede.

Der er skotsk læder på fjernbetjeningens bagside.

Philips’ kendte baggrundsbelysning Ambilight findes på tre sider af tv’et, hvor farver, der matcher dem på skærmen, kastes op på væggen bag tv’et for at understøtte oplevelsen. Hvis du ikke bryder dig om effekten, kan den slås fra.

Se også:  Prisvenlige Mini-LED-tv'er fra TCL
Fjernbetjening med læder

Der er tale om et meget tyndt tv, hvor rammen er nærmest forsvundet. Foden er i mørkt krom og designet, så det skal se ud, som om tv’et svæver.

En fin detalje er fjernbetjeningen. Den har baggrundsbelyste taster og er i et metaldesign. Men rigtig sjovt er det, at luksusfornemmelsen bliver understreget af bæredygtigt læder fra den skotske læderspecialist Muirhead. Læderet sidder bag på og på siderne.

Tv’et er på markedet nu. Priserne er 14.999 kr. for 55″-modellen og 22.999 kr. for modellen med 65”-skærm.


TAGS
Philips
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S