Home » Hovedtelefoner og højttalere » Her er det bedste surround-headset
Her er det bedste surround-headset

Her er det bedste surround-headset

Share

Stortesten er afsluttet, og vi klar med en vinder …

Vi har lavet mange stortest i årenes løb. Sommetider bruger de enheder, vi tester, alle de samme teknologier og metoder, og resultaterne er derfor ret ensartede.

Beslutningen om, hvad man skal købe, må bero på en smagssag. Andre test præsenterer enheder, der bruger teknologier, der er så uensartede, at svælget mellem produkterne kan være enormt. Denne test hører til i den kategori.

Hvor nogle af disse hovedtelefoner prøver at konvertere stereolyde til surroundsound-signaler virtuelt, bruger andre mange højttalere til at gendanne software fysisk. Atter andre, som Creative Sound Blaster Tactic 3D Omega, bruger en kombination af software og hardware til at danne 3D-lyd.

Nogle gange virker det meget bedre end andre, og dette brede spænd af resultater viser, hvor nyttige stortest som denne kan være. Lad dig ikke forføre af de første hovedtelefoner, du ser, som lover 3D-lyd eller surroundsound – se dig for, før du køber. Ellers risikerer du at blive skuffet.

Vinderen

Creative er ikke ny inden for pc-lydteknologi, og denne forhistorie viser sig tydeligt i disse hovedtelefoner. De er bekvemme, ser godt ud og – vigtigst af alt – de lyder forbløffende. De er lidt akavede at indstille og kalibrere første gang, men resultaterne retfærdiggør den ekstra tid og energi. 3D-positioneringen virker strålende – den kan give dig en fordel, når du spiller, og den gør film mere tilfredsstillende. Derfor vinder Creative Sound Blaster Tactic 3D Omega stortesten.

[pt id=’2022134′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Creative Sound Blaster Tactic 3D Omega.”‘]

Creative Sound Blaster Tactic 3D Omega.

Bedste køb

Tactic 3D Omega var en klar vinder, men opløbet om mest valuta for pengene var langt tættere. Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship giver en anelse mere overbevisende surroundsound, men Corsair Vengeance 1300 triumferer med sin lydkvalitet. De er begge fine køb til en rimelig pris, men hvis du vil have den bedste lydkvalitet til den laveste pris, er det afgjort Vengeance 1300, du skal satse på.

[pt id=’2022137′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Corsair Vengeance 1300.”‘]

Corsair Vengeance 1300.


TAGS
surround-hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S