Home » TV » Her er det bedste OLED-tv til VM i fodbold
Her er det bedste OLED-tv til VM i fodbold

Her er det bedste OLED-tv til VM i fodbold

Share

Et OLED-tv på 65 tommer vil for mange kunne danne rammen for den ultimative fodboldoplevelse, og dette LG Signature OLED65G7V afslørede i vores test, hvor langt OLED-teknologien er kommet anno 2018

De fleste vil foretrække at se de mange VM-oplevelser på tv-skærmen i stuen, og her er det værd at holde øje med de indstillingsmuligheder, dit tv har. Mange nye fjernsyn har særlige sports- eller endda fodboldindstillinger, der giver grønt græs og glidende bevægelser.

Et OLED-tv på 65 tommer vil for mange kunne danne rammen for den ultimative hjemmebiograf, og dette LG Signature OLED65G7V afslørede i vores test, hvor langt OLED-teknologien er kommet anno 2018.

Se også:  Guide: Kend din skærmtype

Panelet er monteret på en gennemsigtig mønstret glasplade, og foden skjuler elegant både tuner og elektronik. Der er hele fire HDMI-indgange, tre USB-indgange, Ethernet, optisk digital udgang og hele to indbyggede tunere, og du får både understøttelse for HDR samt flot lyd med Dolby Atmos-understøttelse.

Det smukt designede tv giver en sensationelt god billedgengivelse med OLED-skærmenes karakteristiske evne til at gengive dybsort og et virkelig dynamisk billede. Derudover opgraderer LG Signature OLED65G7V HD-signaler til 4K på bedste vis.

4,5 stjerner, Anbefaler

Læs testen af LG Signature OLED65G7V  her.

Se hvem der ellers får VM Awards her.


TAGS
Fodbold
LG
oled
VM

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S