Her er det bedste OLED-tv til VM i fodbold

Her er det bedste OLED-tv til VM i fodbold

Share

Et OLED-tv på 65 tommer vil for mange kunne danne rammen for den ultimative fodboldoplevelse, og dette LG Signature OLED65G7V afslørede i vores test, hvor langt OLED-teknologien er kommet anno 2018

De fleste vil foretrække at se de mange VM-oplevelser på tv-skærmen i stuen, og her er det værd at holde øje med de indstillingsmuligheder, dit tv har. Mange nye fjernsyn har særlige sports- eller endda fodboldindstillinger, der giver grønt græs og glidende bevægelser.

Et OLED-tv på 65 tommer vil for mange kunne danne rammen for den ultimative hjemmebiograf, og dette LG Signature OLED65G7V afslørede i vores test, hvor langt OLED-teknologien er kommet anno 2018.

Se også:  [Test]: LG 27UD68P

Panelet er monteret på en gennemsigtig mønstret glasplade, og foden skjuler elegant både tuner og elektronik. Der er hele fire HDMI-indgange, tre USB-indgange, Ethernet, optisk digital udgang og hele to indbyggede tunere, og du får både understøttelse for HDR samt flot lyd med Dolby Atmos-understøttelse.

Det smukt designede tv giver en sensationelt god billedgengivelse med OLED-skærmenes karakteristiske evne til at gengive dybsort og et virkelig dynamisk billede. Derudover opgraderer LG Signature OLED65G7V HD-signaler til 4K på bedste vis.

4,5 stjerner, Anbefaler

Læs testen af LG Signature OLED65G7V  her.

Se hvem der ellers får VM Awards her.

Del denne