Home » Mobiltelefon » Her er den nye OnePlus 6T
Her er den nye OnePlus 6T

Her er den nye OnePlus 6T

Share

Fingeraftrykslæser i skærmen, stor 6,41” AMOLED-skærm med markedets måske mindste “notch” samt forbedret kamera er blandt de vigtigste features i Oneplus’ nye flagskibsmobil

OnePlus har netop løftet sløret for deres nyeste flagskibsmodel, OnePlus 6T. Den nye telefon har bl.a. Screen Unlock, indbygget fingertrykslæser direkte i skærmen. Funktionen giver brugerne en hurtig, naturlig og intuitiv måde at åbne telefonen, ligesom der samtidig frigøres mere plads til selve skærmen. Sammen funktion som vi netop har set i Huawei Mate 20 Pro, der således kom den et par uger i forkøbet.

Selvlærende algoritmer gør det muligt for brugerne at åbne telefonen på kun 0.34 sekunder 

”Vi udfordrer hele tiden os selv for at give brugerne den bedst mulige oplevelse. Og den bedste brugeroplevelse får du faktisk, når du føler dig fri af telefonen. Den skal forbedre dit liv og ikke distrahere dig fra det. Jeg er meget stolt over, hvad vi har bygget med OnePlus 6T, og jeg kan ikke vente med at høre, hvad folk synes om den,” siger Pete Lau, der er grundlægger og CEO i OnePlus.

Større skærm 

OnePlus 6T kommer med en 6.41” optisk AMOLED-skærm med 19:5:9 ratio og en yderst beskeden notch i toppen til selfiekameraet. Forsiden er beskyttet af det nyeste Corning Gorilla Glass 6, der er integreret med resten af glasdesignet.

Se også:  OnePlus-brugere er tossede med deres smartphones

Det unikke 3D-glas på bagsiden af OnePlus 6T består af flere lag glas, heriblandt refleksfri belægning og et filmlag med subtile mønstre.

Hurtig på aftrækkeren 

En Qualcomm Snapdragon 845 kombineret med op til 8GB RAM leverer hestekræfterne, mens den nye Smart Boost feature forbedrer opstartstiden på applikationer med op til 20 pct. ved at gemme data fra de senest anvendte applikationer.

Med OnePlus Fast Charge kan OnePlus 6Ts batteri på 3,700 mAh oplades på kun en halv time og give strøm til en hel dag.

Kendt fotograf bag kameraet

Kameraet er ført videre fra OnePlus 6 med tilføjelsen af nye funktioner som Nightscape, der er skabt til at indfange udendørsscener med lav belysning takket være skærpet klarhed, støjreduktion og forbedret farvegenkendelse og eksponeringsspillerum.

Sammen med den kendte irske fotograf og kunstner Kevin Abosch har OnePlus udviklet funktionen Studio Lightning, som automatisk tilpasser lyset efter professionelle standarder, og som er finjusteret til optimal ansigtsgenkendelse.

Se også:  Huawei P Smart Z [TEST]: Huaweis billigmobil er fremme i skoene

Også portræt- og HDR-funktionerne er forbedret. Bagsidekameraet på OnePlus 6T kan optage 60 billeder pr. sekund, og  med Super Slow Motion får 240fps ved 720p og 480fps ved i 1080p. Google Lens er integreret som standard.

Bagsidekameraet indeholder et 16 MP kamera med f/1.7 blænde og et 20 MP kamera med f/1.7 blænde, begge med optisk og elektronisk billedstabilisering. Forsidekameraet er et 16 MP kamera med f/2.0 blænde og med elektronisk billedstabilisering.

To nuancer af sort

OnePlus 6T fås i farverne Midnight Black og Mirror Black. Telefonen kan forudbestilles fra d. 29. oktober på OnePlus.com eller hos én af OnePlus’ partnere: Telia, Telenor, 3, YouSee og Proshop. Den er klar til levering d. 6. november, hvor den også være at finde fysisk i butikkerne. Følgende versioner er tilgængelig:

• 6GB RAM/128GB Mirror black 4.199 DKK
• 8GB RAM/128GB Mirror black 4.499 DKK
• 8GB RAM/128GB Midnight black 4.499 DKK
• 8GB RAM/256GB Midnight black 4.799 DKK


TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S