Home » Hardware » Her er den nye OnePlus 6
Her er den nye OnePlus 6

Her er den nye OnePlus 6

Share

OnePlus har netop løftet sløret for den nye OnePlus 6. Den byder på skærm til kanten, nyeste Snapdragon processor og et dobbeltkamera med stor sensor 

Forventninger var store, da OnePlus her til aften løftede sløret for den nye topmobil, OnePlus 6. 

Der måske ikke så meget nyt under solen, når du sammenligner med konkurrenterne, men som altid får alt hvad du forventer af en førsteklasses topmobil til en utrolig fornuftig pris.

OnePlus 6 er med på “skærm-til-kanten-bølgen”. Fysisk er mobilen ikke større end forgængeren, men det er lykkedes at klemme en 6,28” AMOLED skærm med 19:9 ratio ind i den mobilen, der derfor også har det velkendte bump til frontkameraet i toppen.

Der skærm til kanten på den nye OnePus 6.

Der skærm til kanten på den nye OnePus 6.

En Qualcomm Snapdragon 845 processor skal sikrer en ydeevne, der er 30 procent højere end forgængeren og 10 procent mere energieffektiv. Den kan fås med op til 8 GB ram, som man uden problemer kan køre mange apps.

Nyt glasdesign

OnePlus har erstattet navigationsknappen med Face Unlock, hvilket både giver mere skærm samt et renere udtryk. Fingeraftrykslæser er der dog stadig. Den er blot flyttet til bagsiden.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler - dyre mobiler hitter

Den nye mobil er desuden designet med Gorilla Glass 5 på både for- og bagside. Om det er så er en forbedring må være en smagssag, men i hvert fald skal det være med til at give bedre signal.

OnePlus 6 kommer i tre farver: Mirror Black, Midnight Black og Silk White (limited edition). I Mirror Black og Midnight Black udgaverne har OnePlus indlagt et tyndt filmlag under glasset, hvilket giver en helt særlig dybdefornemmelse, når lys og skygger bevæger sig på enheden. Silver White er designet med ægte perlepulver for at skabe en subtil, glitrende effekt.

Dobbeltkamera med optisk billedstabilisering

OnePlus 6 har dobbeltkamera, hvor et 16 MP primært kamera supplerer et 20 MP sekundært kamera. Det primære kamera er udstyret med en f/1.7 blænde, der med en 19 procent større sensor og optisk billedstabilisering skal give gode resultater selv i svag belysning.  

Se også:  Fuld opladning på 17 minutter: Den nye Xiaomi 11T Pro har ekstremt batteri

En ny portrætfunktion vil være tilgængelig til både OnePlus’ front- og bagside kamera. Ved hjælp af kunstig intelligens kan frontkameraet selv anvende og justere dybdeskarphed, når der skal tages selfies. Og med nye bokeh effekter, inklusive cirkler, hjerter og stjerner, får brugerne nye muligheder for at personliggøre deres selfies. Samtidig introducerer Super Slow Motion, der kan optage HD-video i super langsom gengivelse. Dog er maks framerate 430 fps, hvor mange konkurrenter tilbyder 960 fps, til gengæld er der mulighed for at lave længere videoer på OnePlus 6.

OnePlus’ brugere kan forsat nyde godt af OnePlus’ Fast Charge, der er en af de hurtigste opladningsteknologier på markedet. En halv times opladning giver OnePlus 6 strøm nok til at holde i en hel dag.

OnePlus 6 kan fås med 64 GB, 128 GB eller 256 GB lagerplads og kan købes fra den 23. maj online på oneplus.com/dk eller hos OnePlus’ partnere Telia, Telenor, 3 og YouSee.

Priserne for OnePlus 6 ligger på 3.899 DKK (64 GB), 4.399 DKK (128 GB) og 4.699 DKK (265 GB).


TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S