Her er den nye iPhone X

Her er den nye iPhone X

Share

Skærmen dækker hele fronten på iPhone X, som også byder på avanceret ansigtsgenkendelse og trådløs opladning

I år kan iPhone nemlig fejre 10 års jubilæum, og det fejrede Apple med en komplet redesignet iPhone, som netop er blevet præsenteret ved et stort presseevent i Steve Jobs Theater.

Skærm for alle pengene

iPhone X, som mobilen er blevet døbt, har skærm der dækker stort set hele fronten. Det betyder, at man får en stor skærm på hele 5,8″ i en mobil, der ikke er større end en almindelig iPhone 7. For første gang bruger Apple anvende OLED-teknologi i skærmen, hvilket giver utrolig stor kontrast og dybde.

Se også:  Næsten lige så godt: iPhone 8
Log ind med ansigtet

At skærmen fylder så meget, betyder, at der ikke er plads til den velkendte hjemknap. I stedet skal du blot swipe op på skærmen, for at komme til hjemmeskærmen.

Samme skæbne er tilfaldet fingeraftrykslæseren, som er blevet erstattet af avanceret ansigtsgenkendelse. Du behøver hverken bruge pinkode eller fingeraftryk. Du skal blot kigge på skærmen, så kan mobilen se, at det er er dig. Mobilen lærer ansigtet at kende, så den altid vil kunne genkende dig, også hvis du får skæg eller ansigtet ændres på anden vis. Takket være en infrarød sensor, vil ansigtsgenkendelsen også virke i mørke.

Del denne