Home » Spil » Her er de vildeste titler: Ubisoft afslører årets spil
Her er de vildeste titler: Ubisoft afslører årets spil

Her er de vildeste titler: Ubisoft afslører årets spil

Share

Spilgiganten Ubisoft har åbnet for posen med hensyn til, hvad vi kan forvente os på spilfronten. Blandt nyhederne er Watch Dogs: Legion, Far Cry 6 og andre kommende stortitler til Xbox Series X

Endelig har Ubisoft afsløret detaljer om, hvad vi kan forvente af spiltitler på den anden side af sommeren 2020 og frem. Blandt andet har Ubisoft givet en kort præsentation af det kommende Watch Dogs: Legion, et tredjepersons-skydespil, og et ny kapitel i Assassin’s Creed-serien, kaldet Valhalla (billedet).

Scenen i Watch Dogs: Legion er London efter et terrorangreb, og missionen er at opbygge en modstandsbevægelse. Målet: At generobre byen, intet mindre. Men dit valg af karakter har betydning, for ikke alle tilgængelige karakterer er lige velegnede til den rolle.

Watch Dogs: Legion er på gaden 29. oktober. Det kan købes med Xbox Series X Smart Delivery, så spillere, der køber titlen til Xbox One X, får en gratis, optimeret Series X-version med.

Første visning af Valhalla

Ubisoft har også for første gang officielt fremvist næste kapitel i Assassain’s Creed-serien med undertitlen Valhalla. Her følger vi Evior, en karakter, som spilleren kan vælge at gøre til en kvinde eller en mand.

Som med forgængeren Assassain’s Creed: Odyssey handler det om at udforske områder ved hjælp af kamp eller ved at snige sig rundt som en smidig akrobat. Grundopskriften er således præcis den samme, bortset fra at jagt og fouragering spiller en større rolle.

Lanceringsdatoen for Assassain’s Creed: Valhalla er 17. november, og lige som med Watch Dogs: Legion gælder Microsofts Smart Delivery for dem, som køber titlen til Xbox One X.

Far Cry i 2021

Ubisoft benyttede også lejligheden til at vise en teaser-trailer for det meget omtalte Far Cry 6. Fans af Breaking Bad og Better Call Saul kan glæde sig til gensyn med Giancarlo Esposito, kendt for seriernes karakter Gus Fring.

I spillet er Giancarlo Esposito dog forvandlet til fascistisk ledertype. Vi må vente til 18. februar 2021 for at få lov at spille Far Cry 6.

Sidst, men ikke mindst hintede Ubisoft også, at ikoniske Rainbow Six Siege langtfra er lagt i graven. Spillet med 60 millioner spillere på globalt plan er planlagt til at få en fortsættelse, men Ubisoft holder dog stadig kortene tæt til kroppen.

Andre forventede titler fra spilgiganten er Tom Clancys Elite Squad, som ”kommer snart”, og multiplayer-spillet Hyper Scape med Twitch-integration. Hyper Scape er ude som free-to-play til pc, men dog stadig i beta. Til august kan vi ifølge Ubisoft også forvente kampspillet Brawlhalla til iOS og Android.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S