Guide: Her er de skjulte tricks i iPhone

Guide: Her er de skjulte tricks i iPhone

Share
Svar på telefonopkald med en hurtig sms

Måske sidder du i et møde, eller du ser fodbold og vil ikke forstyrres. Nogle gange er det bare irriterende, når mobiltelefonen ringer. Men der er jo ingen grund til at være uhøflig af den grund, så hvorfor ikke bare sende en sms og forklare, at du ringer tilbage snarest muligt. Det er bare så besværligt at skulle lukke sms-appen op – men der er en genvej.

Næste gang du bliver ringet op, skal du klikke på telefonikonet (som regel nederst til venstre) og i vinduet finde en lille taleboble med teksten ”Besked”. Klik på den, og så kan du med det samme sende en besked til personen, som har ringet op.

Se også:  Guide: Få styr på det nye Windows

Der er tre faste beskeder at vælge imellem. Du kan selv lave en anden tekst (Indstillinger > Telefon > Svar med besked), men skal så vælge en af de tre standard-tekster fra. Der kan kun være tre i alt.

Klik på ikonet ”Besked”. Vælg den ønskede besked.

Søg efter ord på internetsider

Søger du efter noget bestemt på nettet? Nogle gange kan man endda have brug for at finde bestemte ord eller sætninger på internetsider. Hvis du benytter iPhones standardbrowser Safari, er det ikke så svært.

Enten benytter du deleikonet (firkanten med en pil, der peger opad). Skub den nederste række af sorte ikoner mod venstre, indtil du når frem til ikonet ”Find på side”. Skriv herefter det/de ord, du søger efter. Søgeresultatet kommer straks.

Se også:  Honor 10 [TEST]: Stærk smartphone til en endnu stærkere pris

Eller du skriver det eftersøgte ord direkte i adressefeltet og går ned i bunden af listen med forslag. Her klikker du på ”Find ”Xxxxx”” under ”På denne side”.

Klik på luppen, og find ordet.v

Del denne