Home » Gaming & Konsoller » Her er de bedste gratis-spil lige nu
Her er de bedste gratis-spil  lige nu

Her er de bedste gratis-spil lige nu

Share
Få det kolde gys

Cry of Fear:

Hvert eneste minut tilføjes der nye, spændende, gåsehudsfremkaldende horror-spil til itch.io og Game Jolt, men ganske få af dem gi-ver dig også en fortælling (eller i det mindste en historie, som begynder og ender i samme dårligt belyste korridor). Cry of Fear bygger på spilmotoren fra Half-Life 1. Nogle gange er det et rent skydespil, på andre tidspunkter et overlevelses- og gådespil, men altid en filmisk oplevelse inspireret af spillet, det bygger på. Mange af de bedste gyserspil er, som dette, en genrekombination (fra Dead Space til Fear), og det er lækkert med et, som giver masser af variation.

Se også:  Professionelle gamere køber “digital doping” af hackere

Bad Dream: Series:

Naturligvis skal der klikkes i et peg-og-klik-spil, men sjældent virker det så tilfredsstillende som i disse makabre spil. Brug musen til blandt andet at få kryb til at sno og vride sig ud af plantekrukker. Det er gysende på den underholdende måde.
desertfox.itch.io/bad-dream-series

Knossu:

Spillet genopfinder labyrinten som en rystet omgang digitale kringel-kroge patruljeret af et væsen mere skræmmende end nogen minotauros. Når du udforsker denne ikke-euklidiske labyrint med dens uhyggelige flydende vægge og udspekulerede envejsportaler, vil du stå overfor et væsen, som med hvirvlende pixels synes at rive spillets verden i stykker.
jonathanwhiting.com/games/knossu

Faith:

I dette gyserspil, der præsenteres i herlig retro-stil, er du en præst, der med magt kan fordrive dæmoner med dit trofaste kors. Selv om dette ligner et C64-spil, føles Faith heldigvis moderne med nogle virkelig skræmmende øjeblikke, der ophæver spillets tilsyneladende begrænsninger.
airdorf.itch.io/faith

Se også:  Virtual reality anno 2020

Total Chaos:

En fantastisk Doom 2-modifikation, som knap ligner spillet, hvilket skyl-des magi eller en pagt med Beelzebub eller en anden højtstående dæmon. I dette ammo-knappe skydespil, vil du bruge masser af tid på at myrde hæslige monstre med nærkampsvåben.
moddb.com/mods/total-chaos

1 2 3 4 5 6 7Forrige

TAGS
Gaming
gratis spil
retrogaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S