Home » Gaming & Konsoller » Her er de bedste gratis-spil lige nu
Her er de bedste gratis-spil  lige nu

Her er de bedste gratis-spil lige nu

Share
Fordyb dig i en god historie

Deltarune: Chapter 1

Ingen ved, hvordan opfølgeren til Undertale, Deltarune fortsætter i næste kapitel, men det tidsrøvende rollespil føles komplet med rejser mellem en skole og et sært fantasyland og tilbage igen. Der er udført en fin række underliggende forbedringer, herunder en mere detaljeret pixelgrafik, og så er der indført kampfæller, men kernen i spillet føles bekendt, hvis du har været på besøg i den oprindelige verden. Heldigvis er det bedste fra spillet bevaret, og du følger helte og skurke på deres overraskende rejser i dette sjove, men også bevægende rollespil.

Butterfly Soup:

Dialog er alfa og omega i enhver visuel fortælling, og det er imponerende, også her. Spillet handler om lesbisk romantik i en baseballklub, men i virkeligheden bæres historien af karakte-rerne, der overtager skærmen med et nærvær, som få spil kan matche.
brianna-lei.itch.io/butterfly-soup

Se også:  De største spil lige nu

Lieve Oma:

Få en stille tur med bedstemor og få en fornemmelse af efterårets atmosfære. Spilleren er den stille teenager, der kvaser blade under sålerne på jagt efter spiselige svampe, og som langsomt åbner sig over for sin bedstemor. Langt de fleste spilhistorier kører i højeste gear. Her fokuseres der i stedet på det nære, stille øjeblik.
vltmn.itch.io/lieve-oma

Spider and Web:

Her blandes flashbacks med forhørssekvenser, og der udnyttes spidsfindig-heder i tekstkommunikation. det er let at forstå, hvorfor Spider and Web er et af de mest berømte eksempler på interaktiv fiktion. Det er dig, spilleren, som former spionhistorien fra Den Kolde Krig.
eblong.com/zarf/zweb/tangle

Se også:  Virtual reality anno 2020

Heroine’s Quest:

En kærlighedserklæring til Quest for Glory-serien, men her placeret i en ny fantasiverden inspireret af den nordiske mytologi. Naturligvis skal du stadig kæmpe, snige dig afsted eller bruge magi i dette peg-og-klik-spil, som mærkværdigt nok er ganske gratis.
bit.ly/questpc

Birdland:

Masser af populære spil handler om teenagere, men Birdland, som foregår i en sommerlejr, er et af de få, som giver dem en troværdig stemme. Det hand-ler om mysterium og romantik, men frem for alt er Birdland en overbevi-sende fortælling med usædvanligt troværdige dialoger.
birdland.camp

TAGS
Gaming
gratis spil
retrogaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S