Home » Gaming & Konsoller » Her er de bedste gratis-spil lige nu
Her er de bedste gratis-spil  lige nu

Her er de bedste gratis-spil lige nu

Share
I kamp mod vennerne

Xonotic:

Er du blevet lidt træt af abonnementspakker og mikrokøb, som er et po-pulært koncept i nutidens onlinespil, er Xonotic en velkommen pause. Takket være det store udvalg af modes og maps (spilområder) på de mange servere har du utallige indgange til de hektiske kampe. Uanset, hvilken server du vælger, er Xonotic et bundsolidt skydespil i et opskruet tempo, hvis stil og udformning har rødder i Quake III Arena. Det er hurtigt, sjovt og utrolig nemt at hente og spille. Leder du efter et enklere, mere konkurrence-præget arenaspil, så tjek Warsow, der også er gratis.
xonotic.org

Zero-K:

Dette realtidsstrategispil, som har en dedikeret fanskare, består af enorme arenakampe i deformerede, kuperede terræner. I lighed med to spil, du måske kender, Total Annihilation og Supreme Commander, skal du i spillet Zero-K styre en robothær og gøre et forsøg på at tage kontrollen over enorme landområder.
zero-k.info

Se også:  Oplad gamer-musen trådløst

Eggnog+:

Parodispillet, som i høj grad er inspireret af Nidhogg, er et elsket multiplayergame med et diskret forskudt gameplay. Du skal nå hen til spillets anden ende, mens modstanderne så også forsøger det samme fra modsat side. Opgaven med at stoppe dem kræver en masse akrobatik og hektiske sværdkampe. Simpelt og underholdende.
madgarden.itch.io/eggnogg

Slither.io:

I denne massive multipla-yer-blanding af Snake and Agar.io, spiser spillerne en salags glødende piller for at få deres orm til at vokse så lang som mulig. Du skal undgå at ramme andre spillere, men omvendt få dem til at ramme dig ved at danse foran dem for at få dem til at begå en fejl.
slither.io

Se også:  Google giver gratis spil - brug Stadia Pro frit de næste to måneder

Battle for Wesnoth:

Dette er et stort turbaseret, taktisk rollespil. Tænk på Fire Emblem. Men dette her er større og mere komplekst. Siden frigivelsen i 2003 rummer spillet nu svimlende 17 singleplayer-kampagner og over 50 multiplayer-områder. Kommer du igen-nem alt det, er der også indhold skabt af brugerne.
wesnoth.org

TAGS
Gaming
gratis spil
retrogaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S