Home » Gaming & Konsoller » Her er de bedste gratis-spil lige nu
Her er de bedste gratis-spil  lige nu

Her er de bedste gratis-spil lige nu

Share
Tag udfordringen op

Spelunky Classic:

erek Yus ubarmhjertigt vanedannende platformspil holder stadig, hvad enten det er den forbedrede version fra 2013 eller dette, den frie, originale version. Som en ”spelunker” udforsker du en række seriegenererede huler. Jo dybere, du kommer, jo farligere bliver det. Huler-ne er fyldt med sikker død, herunder
spydspidse fælder, skeletter, slanger og andre ubehageligheder. For at overleve og nå frem, skal du være både dygtig og tålmodig. I de første mange forsøg vil du dø. Igen og igen. Derefter bliver du langsomt bedre, hvilket gør, at spillet konstant vil trække i dig.
www.spelunkyworld.com/original.html

Brogue:

å mange måder er Brogue et traditionelt ASCII-snigerspil. Den kloge brug af skygge gør dog spillet yderst læsbart og omdanner en tekstskærm til et letforståeligt landkort. Brogue er nemt at hente og spille, så du kan komme i gang med det samme med at gå på opdagelse i det store, overraskende eventyr.
sites.google.com/site/broguegame

Se også:  Før konsoller og pc-spil: Maskinerne i arkaderne

Hets:

pelunky møder Contra i dette morderiske platformspil, hvor du udforsker det ene tilfældigt genererede niveau efter det næste. Spændingen er vedvarende. Du imponeres nok over lyseffekterne, mens pistolerne giver en gevaldig rekyl, ryster skærmen og gør dine fjender til digital pixelkonfetti.
https://ditto.itch.io/hets

N v2.0:

Som ninja navigerer du gennem en række grå, konturløse værelser fulde af guld og fælder. Indsaml guldet, undgå fælderne og bliv mester i momentum. De flydende hop er perfekt indstillet til tasta-turpræcision, så N V2.0 føles som intet andet platformspil.
www.thewayoftheninja.org/n.html

Dwarf Fortress:

Et af de mest gavmilde gratisspil. Dwarf Fortress er en samfundssimulator. Det skaber en verden, en historie og nyancerede personer. Du skal bygge et hjem til dine dværge og sikre deres overlevelse. Det går sjældent glat, men husk: at tabe er også sjovt.
bit.ly/dwarfpc

Se også:  Guide: Genopliv den legendariske spilcomputer, Atari ST, på din egen pc

HyperRogue:

Konceptet virker måske skræmmende. Men i praksis er det et af de mere tilgængelige snigespil, da fokus hele vejen igennem spillet er på bevægelse og kamp. Ikke så indviklet. Du hopper omkring i en matematisk drilsk sfære, langt større end dens overfladeareal og med forskellige geografiske områder.
bit.ly/hrogue

TAGS
Gaming
gratis spil
retrogaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S