Home » Gratis software » Her er de bedste gratis-programmer lige nu
Her er de bedste gratis-programmer lige nu

Her er de bedste gratis-programmer lige nu

Share

Her er fire spændende programmer udvalgt af redaktionen på AOD. Find links til disse og mange andre programmer under fanebladet ”Gratis software” på aod.dk

1 Tjekbil:
Tjek bilinfo med nummerpladen

Tjekbil er en app til Android-enheder. De modne af os – med grå tindinger – vil måske huske tilbage på en tidlig fase i ungdommen, hvor det var moderne at skrive registreringsnummeret ned på de biler, vi stødte på. Det var ikke andet end tidsfordriv.

Med Tjekbil-appen derimod får du adgang til et hav af oplysninger om ethvert tænkeligt registreringsnummer. Det er interessant, hvis du overvejer at købe en brugt bil. Der er information om alskens specifikationer, eventuel pant, forsikringer m.m.

Se også:  De bedste gratis-programmer
Hent Tjekbil her.
2 Shotcut:
Videoredigering med muligheder

Hvis du er til videoredigering, er Shotcut et velegnet open source-program med masser af features. Programmet, der kan afvikles under Windows, Mac og Linux, findes også i en portabel udgave, så du altid kan have programmet med dig. Det er dette nummers fortrukne program, da du får en lang række muligheder for at opnå det optimale slutprodukt.

Programmet kan til at begynde med virke lidt anstrengende, da indlæringskurven er temmelig stejl. Det gælder især, hvis du ikke tidligere har arbejdet med videoredigering. Shotcut understøtter de sidste nye video- og audioformater samt en lang række billedformater. 4K-videoopløsning understøttes også. Programmet er desuden uafhængigt af systemcodecs.

Se også:  4 fantastiske gratis-programmer

Der er et meget stort antal videofiltre til rådighed. Du kan også fade audio ind og ud samt fade til og fra sort på videosiden. Endvidere har du adgang til tre farvehjul til justering af videoens farver. Audiodelen understøtter mono, stereo og 5.1-surround. Her findes der også en del filtre til justering.

Hent Shotcut her.

TAGS
Bilen
Gratis programmer
kodning
videoredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S