Home » AOD Pro » Her er de apps som gør jobbet nemmere
Her er de apps som gør jobbet nemmere

Her er de apps som gør jobbet nemmere

Share

Der findes mængder af mere eller mindre seriøse apps til Android. Men der findes også en stribe rigtig gode af slagsen, der kan gøre Din arbejdsdag nemmere og smartere. AOD har håndplukket et udvalg

Lad det være sagt med det samme.
Apples iOS-platform har altid haft ry for at byde på både mere stabile og mere professionelle apps end Googles Android-platform. Primært fordi app-udviklerne skal leve op til meget høje specifikationskrav, der skal efterleves til punkt og prikke, før Apple slipper en ny app løs i sin butik. Kravene gælder såvel den teknologiske funktionalitet som det, at appen rent faktisk lever op til det, den lover brugeren.

Derfor er der også en vis logik i, at iOS-platformen foretrækkes af mange virksomheder og forretningsfolk.

Det er – i hvert fald i teorien – nemmere at håndtere sikkerheden. Men fortvivl ikke, for hvis du er den glade ejer af en Android-smartphone – og der er flere Android- end iPhone-brugere – er der efterhånden også mange gode job-relaterede apps at vælge imellem på den platform.

Se også:  Nyt i Dropbox: Upload fotos automatisk og skift format

Om man er til iOS eller Android, har nok ikke den store betydning for de ønsker, man har til at få en smartere arbejdsdag. Det skal være muligt at tjekke e-mail, kunne hente, læse og redigere dokumenter i skyen, udskrive fra skyen, opdatere sin kalender, og så er det naturligvis også rart, hvis der er mulighed for at foretage betalinger eller udstede fakturaer, ligesom adgang til virksomhedens intranet er ønskværdigt.

En række af de mest populære apps af den type findes naturligvis både til iOS og Android, og i den sammenhæng kan for fuldstændighedens skyld nævnes, at eksempelvis mobilversionerne af Microsoft 365 og Google Suite kan installeres på begge typer af smartphones. Men der findes også en stribe mere dedikerede apps til Android-miljøet. I denne artikel hjælper vi dig med at finde vej gennem app-junglen. 

Google Drev

Adgang til dokumenter overalt

I dag har vi brug for at have adgang til vores dokumenter overalt. Google Drev er det naturlige værktøj på Android-platformen. Gratis kan du gemme 15 GB data, og appen er tæt integreret med andre Google-apps som Docs, Sheets, Slides, Calendar og Mail. En fiks detalje er muligheden for at scanne dokumenter, for eksempel en kvittering, og gemme dem som PDF-dokumenter i skyen. Drev er naturligvis også integreret med notatværktøjet Google Keep.

Se også:  Google-kaos i sidste uge: Nu kender vi årsagen

Fås også til iOS.

LastPass

Samling på koderne

Der findes adskillige apps til at håndtere og gemme sine adgangskoder og passwords, men LastPass Password Manager er en af de mest roste. Her kan du ved hjælp af et enkelt master-password gemme alle dine øvrige adgangskoder, ligesom du kan bruge appen til at generere nye, superavancerede passwords. Du kan også vælge at logge ind med dit fingeraftryk samt tilknytte LastPass Authenticator, der giver mulighed for to-faktorgodkendelse. Et alternativ hertil er Googles egen Authenticator-app.

Fås også til iOS.

TAGS
Bouncer
Evernote
Expensify
Google Drev
LastPass
PackPoint
SwiftKey
TripIt

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S