Home » Hovedtelefoner og højttalere » Her er B&Os første gaming-headset – Beoplay Portal er lanceret
Her er B&Os første gaming-headset – Beoplay Portal er lanceret

Her er B&Os første gaming-headset – Beoplay Portal er lanceret

Share

Med et let design, virtuel boom-arm, surround sound og adaptiv støjreduktion er Beoplay Portal gearet til gaming på luksusniveau

Nu kan du game i lækker og luksuriøs stil. Her til eftermiddag har B&O løftet sløret for deres første gaming-headset.

Med en vægt på blot 246 gram er Beoplay Portal blandt de letteste på markedet og hovedtelefonerne byder på surround sound, virtuel boom-arm, adaptiv aktiv støjreduktion, transparancy mode og nem betjening.

“Beoplay Portal er de første af sin art: Trådløse hovedtelefoner, der kombinerer spilteknologi med Bang & Olufsens lyd, design og håndværk. Vores ingeniører og designere har skabt et par hovedtelefoner, der både imødekommer de avancerede teknologiske behov til gaming, samtidig med at de kan bruges på cyklen eller hjemmekontoret uden at gå på kompromis med æstetikken,” fortæller Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Se også:  Logitech Pro X [TEST]: Flot gaminglyd - uden kabel
Stor surround-lyd

Bang & Olufsens akustikere har arbejdet intensivt for at kreere en lydoplevelse med højt niveau af detaljer. Hovedtelefonerne har to specialdesignede 40 mm højttalerenheder med neodym-magneter, der sikrer en præcis lyd. Den nye generation af ANC giver lytteren mulighed for at fordybe sig uanset omgivelser, mens Dolby Atmos giver surround, der løfter lydoplevelsen med ekstra dybde og struktur.

Beoplay Portal er udviklet som en del af samarbejdet med Xbox og forbindes problemfrit med Xbox Series X/S og og Xbox One-konsoller via Xbox Wireless protocol. Derudover er Beoplay Portal kompatibel med både PC og mobile enheder via Bluetooth 5.1, aptX Adaptive og USB-C.

Beoplay Portal har ikke en fysisk bommikrofon. Headsettet anvender en virtuel boom-arm, der gør det muligt for de indbyggede beamforming-mikrofoner at isolere og forstærke brugerens stemme og samtidig lukke af for baggrundsstøj.

Se også:  B&O satser stort på gaming: Indgår samarbejde med elite-holdet Astralis

Batteriet klarer op til 12 timers spilletid med Xbox Wireless, Bluetooth og aktiv støjreduktion og op til 24 timer med Bluetooth og aktiv støjreduktion

Opdateret app

I forbindelse med lanceringen af Beoplay Portal er Bang & Olufsen-appen opdateret, så den omfatter en Gaming Mode, hvor der er mulighed for at indstille hovedtelefonerne, herunder mikrofonoptimering og balance mellem spil og chat. Når du slutter hovedtelefonerne til Xbox Series X/S, Xbox One eller PC ved hjælp af en dongle eller USB-C, aktiveres spiltilstand automatisk, og når der oprettes forbindelse via Bluetooth, tilpasser funktionerne sig til traditionelle hovedtelefoners behov.

Beoplay Portal er tilgængelig fra d. 29. april 2021 i farven black anthracite hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com til en vejledende pris på 3.749 kroner.


TAGS
B&O
bang og olufsen
Gaming-headset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S