Home » Andet » Her er alt det bedste grej til studiet og skolen
Her er alt det bedste grej til studiet og skolen

Her er alt det bedste grej til studiet og skolen

Share

Sensommerens smukke farver varsler afslutning på ferien og tid til ny viden og nye oplevelser. Og her kan det helt rigtige udstyr til netop dit studie være en stor hjælp

Studiestarten står for døren, og uanset om du netop skal starte på et nyt studie eller skal i gang med dit nuværende, så er det tid til at se på, om du har det rette udstyr. Der findes næsten ikke den uddannelse, hvor en computer ikke er et af de mest nødvendige værktøjer, men kravet til den kan variere meget.

Nogle studieretninger kræver blot adgang til tekstbehandling og internettet, så du blot kan gå efter en let bærbar computer, mens andre fagtyper kræver en kraftigere maskine, der kan håndtere grafisk arbejde, videoredigering eller måske endda gaming og e-sport, som bliver stigende populært.

Selvom du vælger en laptop til studiet, kan det også betale sig at overveje at investere i en skærm, du kan koble til derhjemme og opnå et større skærmbillede og ikke mindst en bedre arbejdsstilling. En god internetforbindelse er også alfa og omega for de fleste, og måske var det værd at se på, om din router er akilleshælen i dit netværk.

Især hvis I er flere, der deles om samme forbindelse og streamer musik, gamer m.m., er en god router et must. Derudover kan man overveje en ekstern harddisk eller NAS til backup af sine vigtige dokumenter. Husk også i den forbindelse sikkerhedssoftware og sikkerhed omkring dit hjem generelt.

Et godt sæt hovedtelefoner kan også være vigtigt, hvis du skal aflytte interviews eller bare nyde musik, mens du sidder ved computeren. Her er det vigtigt at afdække sit behov før køb, da der efterhånden findes et utal af typer alt efter, om du vægter musik, gaming, trådløse in-ears, træning osv.

Se også:  Corsair CX450 [TEST]: En af de billigste

Måske har dit studie en printer, men det er absolut værd at investere i sin egen, især da priserne er faldet drastisk, og mange printere byder på alt-i-en-funktionaliteter som både kopi, scan og print, hvilket kan være uundværligt i en studiesituation.

Et godt kamera kan også være praktisk, hvis dit studie har en kreativ side. Her vil dedikerede kameraer ofte give flottere billeder end det, din smartphone kan præstere. På de næste sider kan du finde inspiration til de bedste produkter, der egner sig til studiestart, og som søstermagasinerne Alt om DATA og Datatid TechLife har testet her i 2019.

Laptops

Når det drejer sig om at vælge den rette bærbare computer, må du først afdække dit behov. Hvor meget vil du f.eks. slæbe på? De letteste bærbare er som regel ikke dem med de fleste kræfter til gaming og tung grafik – her skal du vælge en dedikeret gamerbærbar, men du kan stadig få rigeligt med kræfter i den lette kategori samt fleksibilitet i 2-i-1-kategorien til de fleste studieretninger.

Lette bærbar:

Acer Aspire A515–52-51Z0
4/5 stjerner – Bedste køb

Asus Zenbook S13
4.5/5 stjerner – Testvinder

Asus Zenbook S UX391UA
4.5/5 stjerner – Anbefaler

Asus ZenBook UX533FD
4/5 stjerner – Anbefaler

Asus Zenbook 14 UX433FN
4/5 stjerner – Anbefaler

HP EliteBook x360 1040 G5
4.5/5 stjerner – Anbefaler

HP Envy 13
4/5 stjerner – Bedste køb

Huawei Matebook 13
4.5/5 stjerner – Testvinder

2i1:

HP Spectre Folio
4/5 stjerner – Anbefaler

Se også:  Bærbare computere [STORTEST]: Her får du mest bærbar for pengene

Lenovo Yoga Book C930
4/5 stjerner – Anbefaler

Chromebook C630
4.5/5 stjerner – Anbefaler

Lenovo Yoga 530-14ARR
4.5/5 stjerner – Testvinder

Gaming-pc’er:
Acer Nitro 5 AN515-50UE
Acer Nitro 5 AN515-50UE

Acer Nitro 5 AN515-50UE

Når din studiecomputer skal have masser af hestekræfter til både skoleopgaver, video- og billedhåndtering samt gaming i fritiden, så er en lynhurtig Acer Nitro 5 gamer-bærbar det oplagte valg. Med en solid byggekvalitet, vilde specifikationer samt et stilrent design med et flot finish i sort og rødt, kan du være sikker på, at skoletiden bliver endnu sjovere.

Nitro 5 har en lynhurtig PCIe SSD, en skarp FHD IPS-skærm med en flot farvedybde, der sikrer spiloplevelse med flere detaljer og visuelle effekter. Kræfterne til gaming og multimedie leveres af en Intel Core H-processor samt et Nvidia GeForce GTX-grafikkort.

4/5 stjerner

Acer Triton 500
4.5/5 stjerner – Anbefaler

HP Pavilion 15-cx0815no
4/5 stjerner – Bedste køb

Lenovo Legion C730
Lenovo Legion C730

Lenovo Legion C730

Med Lenovo Legion C730 har Lenovo skabt en bærbar stationær computer med kræfter i absolut topklasse. Vores testede model havde en Core i9-9900K, et Nvidia GeFore RTX 2080-grafikkort samt en hurtig SSD. Selv de stærkeste gamerbærbare, vi har testet, kunne ikke matche ydelsen på Legion C730. Det gør maskinen oplagt til alt fra VR-spil, multiskærm-setups i 4K samt 3D-renderinger eller videoredigering i realtid.

Sjældent har redaktionen været så begejstret, og Alt om DATA endte med at give denne dom: “Al den power du forventer af den stærkeste stationær i en kompakt kasse, du kan tage med dig. Der er nem mulighed for at opgradere og et rigtig fornuftigt udvalg af tilslutninger. Hvad mere kan man ønske sig?”

4,5/5 stjerner

 

1 2 3 4 5Næste

TAGS
pc
skolestart
studie
studie bærbar
studiestart
tablets
testvinder

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S