Home » Bærbar computer » Her er Acers MacBook Air konkurrent
Her er Acers MacBook Air konkurrent

Her er Acers MacBook Air konkurrent

Share

Acer Aspire S3 er tynd som en tændstik, har masser af muskler, starter på et splitsekund og giver 50 dages batterilevetid

Dagene er talte, hvor Apple var de eneste, der kunne tilbyde en tynd og let maskine, som også havde computerkræfter til at klare andet end et slag minestryger. Det vælter frem med tynde og lette ultrabooks, som håber at slå MacBook Air af tronen.

Den seneste kommer fra Acer, som med Aspire S3 hæver indsatsen en ekstra tand. Med blot 1,3 cm i tykkelsen er den tyndere end MacBook Air og de fleste andre konkurrenter og med en batterilevetid på op til 50 dage, kører den videre længe efter de andre er gået død.

Se også:  Acer Predator Triton 500 [TEST]: Forklædt som kontormaskine

Den uhørt lange batterilevetid skyldes Green Instant On teknologi, som styrer strømmen så energieffektivt som muligt og tilbyder to forskellige dvale-muligheder, hvor den ene sender computeren tilbage i fuldt funktionsdygtig tilstand på blot 1.5 sekund. De 50 dages batterilevetid opnås således kun, når computeren konstant er i dvale. Ved almindelig brug holder batteriet omkring syv timer.

Processorkræfterne leveres af Intel Core i3, i5 eller i7 og til at lagre dine filer er der 240GB ssd eller op til 500GB harddisk til rådighed.

Selvom vi tvivler på, at du får helt optimal lyd ud af en maskine i dette format, har Acer gjort hvad de kunne ved at integrere Dolby Home Theater v4 teknologi, som skulle give en surround-lignende oplevelse.

Se også:  CES: Acer klar med ekstrem gaming-bærbar i slankt design

Hvis du har svært ved at nøjes med den 13,3” store hd led-skærm er der også hdmi-udgang, så du kan sende lyd og billede videre til andre apparater. En 2-i-1 kortlæser findes der også, så du nemt kan hente dine billeder ind på maskinen.

I skærmen finder du desuden et Acer Crystal Eye 1.3MP webkamera og der er også bluetooth i den nye 4.0+HSR version, som giver lavt strømforbrug. Med Instant Connect har du adgang til nettet på 2,5 sekunder, og Acer InviLink Nplify 802.11b/g/n sikrer stabil WiFi-forbindelse.

Acer Aspire S3 begynder så småt at dukke op på udvalgte markeder i løbet af denne måned og er ude globalt i oktober. Prisen vil ligge mellem 799 og 1199 euro.


TAGS
Acer
Aspire
Ultrabook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S