Home » TV » Her er årets flagskibs-tv’er fra Panasonic – OLED helt op til 77″
Her er årets flagskibs-tv’er fra Panasonic – OLED helt op til 77″

Her er årets flagskibs-tv’er fra Panasonic – OLED helt op til 77″

Share

De nye LZ2000-modeller fås i størrelser op til 77″ og byder på Master OLED Pro, nye spilfunktioner, avanceret retningsbestemt højttalersystem samt automatisk indstilling af billede og lyd til dine omgivelser

Panasonic valgte at aflyse sin fysiske deltagelse på årets CES blot få dage før messen gik i gang, men årets nyheder udeblev heldigvis ikke.

I forbindelse med messen afslørede producenten, hvad der bliver årets topserie af tv’er i år.

Til både film og gaming

De nye OLED-modeller går under navnet LZ2000, og de vil byde på billede fintunet af Hollywoods bedste i den nye “Master OLED Pro”, som udmærker sig med større lysstyrke end tidligere, finere detaljer i de lyse områder og mere gennemslagskraftig HDR. Både Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Filmmaker Mode, HDR10+ Adaptive og HLG Photo understøttes.

Der er ligeledes guf for gamerne i form af Game Control Board, som samler alle relevante spilindstillinger og information ét sted og præsentere det som et lag ovenpå spillet, der kan aktiveres med et enkelt tryk på en knap.

Se også:  Sony A80J [TEST]: Fint OLED med småknaster

TV’erne har HDMI2.1 og understøtter High Frame Rate (HFR) samt Variable Refresh Rate (VRR) ved 120Hz i fuld 4K opløsning.

Det registreres automatisk om der er tale om et HDMI2.1 4K HFR/VRR-input med understøttelse af Nvidia GPU’er, og i det tilfælde vil LZ2000 automatisk optimere input lag og VRR-indstillinger til optimal spilydelse. “60Hz Refresh Mode” understøttes også for minimal input lag i 60Hz spil.

Altid den optimale oplevelse

Uanset om du ser film i et mørklagt rum eller gamer ved højlys dag, vil tv’et forsøge at indstille billedet optimalt til situationen. Avancerede sensorer registrerer farvetemperaturen i rummet. Også lydindstillinger vælges automatisk ud fra dit rum og det indhold der vises.

Lydsystemet er optimeret for at få det bedste ud af surround-indhold. Opadrettede, siderettede og frontrettede fintunet af Technics sikrer ægte Dolby Atmos direkte fra tv’et.

Se også:  Stortest af tv'er til under 10.000 kroner: Her får du enormt meget for pengene

Systemet er samtidig i stand til at positionere lyden i rummet. Du kan eksempelvis vælge at målrette den én bestemt person eller et område med flere personer, så kun dem der sidder netop der modtager lyden. Det kan eksempelvis være en fordel, hvis du ser film, mens ungerne sover i et tilstødende rum.

Du kan også vælge at fremhæve lyden hos en bestemt person, mens andre tilstedeværende får almindelig lydstyrke, hvilket kan være smart, hvis en svagthørende person ser med.

De nye Panasonic LZ2000 fås i størrelserne 55″, 65″ og for første gang for et Panasonic OLED-tv også i 77″. De er par markedet i løbet af sommeren. Priserne er endnu ikke annonceret.


TAGS
OLED-tv
Panasonic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S