Home » Spil » Her er 8 sjove facts om Gran Turismo 7
Her er 8 sjove facts om Gran Turismo 7

Her er 8 sjove facts om Gran Turismo 7

Share

Det syvende spil i rækken af den populære Gran Turismo-serie udkom i fredags til enorm begejstring for fans af den nu 25 år gamle motorsports-francise. Her er otte sjove og interessante facts om spillet …

1. Det nye spil byder på mere end 420 biler, som spillerne kan køre rundt i på 34 forskellige lokationer i hele verden. De 34 lokationer giver adgang til mere end 90 unikke baner.

2. Gran Turismo er en af de ældste spilserier til PlayStation. Det første spil blev udgivet i 1997 til den originale PlayStation 1.

I dag udkommer det længe ventede Gran Turismo 7

3. Den seneste udgivelse i serien, Gran Turismo Sport, indgik som en del af verdens første Olympics Virtual Series forud for OL i Tokyo 2020. Virtuelle spillere fra hele verden deltog i konkurrencen, og i sidste ende blev det den regerende mester i FIA Nations Cup, Valerio Gallo, der løb med sejren.

4. Fra 2008 til 2016 konkurrerede spillere fra hele verden i PlayStation GT Academys konkurrence om en enestående mulighed for at blive optaget som professionel racerkører på Nissans racerteam. Vinderen modtog desuden al den nødvendige træning og autorisationer for at kunne konkurrere i internationale events.

Se også:  Er dette verdens letteste gamingmus – fra 66 til 89 gram?

5. I forbindelse med udgivelsen af Gran Turismo 7 har Sony Interactive Entertainment, i samarbejde med Sony AI og Polyphony Digital, skabt en helt ny kunstig intelligens for racerkørsel kaldt GT Sophy. Sophy startede ud med en helt ren tavle uden data og klarede sig ikke ret godt i begyndelsen. Nu kan den nemt slå den førende verdensmester, Valerio Gallo. Sophy vil fremover blive brugt i udviklingen af nye spil.

Få et blik ind i maskinrummet bag GT Sophy her.

6. Skaberen af Gran Turismo, Kazunori Yamauchi, har haft stor indflydelse på motorsport og racerkørsel siden han skabte det første spil. I 2013 fik han en gade opkaldt efter sig i byen Ronda, der ligger ca. 100 kilometer fra Málaga, og i 2015 modtog Yamauchi prisen Grand Prize of Creativity ved afholdelsen af den 30. internationale bilfestival i Paris for sine bidrag til bilindustrien.

Se også:  Så dyrt er det i strøm at være gamer – den høje pris rammer hårdt

7. Gran Turismo 7 er et slaraffenland for fotoentusiaster – spillet giver nemlig ubegrænsede muligheder for at tage virtuelle billeder af biler fra hele verden. Spillets Scapes-indstilling, som først udkom med Gran Turismo Sport, vender nu tilbage og bygger videre på den i forvejen omfattende liste af lokationer.

8. Både vejrforhold og tidspunktet på dagen i spillet vil have en dramatisk indflydelse på, hvordan det føles at køre – men det slutter ikke her! Baseret på en stor mængde af meteorologiske og geografiske data, har Polyphony Digital simuleret himlen over mange af racerbanerne over hele verden, hvilket betyder, at stjernerne og planeternes placering vil være præcis de samme i spillet som i virkeligheden.

/////

Er du vild med gaming, gamingcomputere og spil?
Så skal du læse videre i magasinet AOD, hvor du finder mange inspirerende artikler om gaming – ikke mindst om den bedste hardware.
Få et nyt magasin hver tredje uge med tests og indsigtsartikler


TAGS
Gran Turismo
konsolspil
Playstation
playstation 5
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S