Home » Kamera » Her er 5 af de bedste actionkameraer lige nu
Her er 5 af de bedste actionkameraer lige nu

Her er 5 af de bedste actionkameraer lige nu

Share

Actionkameraer og sommeren hører sammen. Her er fem af de bedste kameraer lige nu – vidtforskellige og særlig egnede til hver sit formål

Actionkameraet kan noget helt bestemt, som andre kameraer (eller mobiltelefoner) ikke egner sig til: Det kan optage billeder og video, mens det er i bevægelse. Derfor er det som skabt til udelivet, ikke mindst om sommeren.

Som regel monteres actionkameraet på kroppen, på en cykel, en bil, en båd eller en hjelm – osv. Det er vandtæt eller kan blive det med et særligt, beskyttende tilkøbshus. Det skal under alle omstændigheder kunne tåle barske vejrforhold.

Kameraet bør kunne tilbyde 4K-videoopløsning og have et bredt synsfelt (gerne op til 170 grader).

Jo lettere det er, des nemmere er det for en person at bære rundt på det. Lang battertid er også et plus. Op til otte timer ser man i dag. Tjek også muligheden for hukommelseskort. Jo mere plads, des bedre. For når kortet er tomt, så standser optagelsen.

God sommeraction!

1 Til løb – DJI Action 2

Actionkameraer til løb skal være så diskrete og lette som muligt, og det er dette DJI Action 2. Med en fjerlet vægt på 56 gram og med et genialt magnetisk beslag, der griber fast i enhver let løbe-t-shirt eller top, er DJI Action 2 klar til alle de løbeoplevelser, du planlægger, fra landevej over skov til bjergterræn i udlandet.

Se også:  DJI Air 2S [TEST]: Det her er simpelthen den bedste drone lige nu

Det optager med op til 4K/120 fps, og kan fortsætte i omkring 70 minutter, så det er ideelt til distancer op mod 10 kilometer, medmindre du er en professionel atlet (så kan du komme endnu længere). Og det ultrabrede 155-graders synsfelt sørger for, at ingen detaljer i det landskab, du passerer på din vej, går tabt.

Pris: 2800 kroner

2 Til dykning og snorkling – GoPro HERO 9

Ligesom sin storebror er GoPro Hero 9 Black vandtæt til 10 meter som standard, hvilket er mere end nok til overfladesnorkleture. Til dybere vand har du dog brug for det vandtætte hus, der er tilbehør, og så kan du gå helt ned til 60 meters dybe – langt dybere, end du vil overveje at dykke.

Se også:  Pas på hovedet! DJI klar med kvalitetsdrone som må flyve i byen

Der er mange monteringsmuligheder, for eksempel med store, dykningsegnede håndtag. Og glem ikke en snor med klips, så kameraet kommer sikkert op fra vandet. Hero 9 kan også optage 5K-video samt 20 megapixel-billeder, og den automatiske hvidbalance er et vigtigt aktiv i mørkere farvande.

Pris: 2000 kroner

3 Til skatere – DJI Pocket 2

Hvis du er på jagt efter den ultimative skater-selfiemaskine, så er du dækket ind med DJI Pocket 2. Det er kompakt, men perfekt formet og har en tre-akset stabilisator, der vil hjælpe på selv de mest hullede gader og ujævne biveje.

Et ekstra bonus er ActiveTrack, der låser på ansigter og holder dem inden for billedrammen ved fysisk at flytte objektivet modsat lignende softwareløsninger. Over to timers batteritid er mere end nok til de fleste optagelser og numre.

Den største fordel ved dette lille 4K Ultra HD/60 fps-kamera er AI-redigeringsværktøjet, som fjerner alt besværet ved at skulle klippe optagelsen.

Pris: 2600 kroner

TAGS
actionkamera
DJI
GoPro

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S