Home » Gratis software » Her er 4 forrygende programmer, der er helt gratis
Her er 4 forrygende programmer, der er helt gratis

Her er 4 forrygende programmer, der er helt gratis

Share

Her er fire spændende programmer udvalgt af redaktionen på AOD. Find links til disse og mange andre programmer under fanebladet ”Gratis software” på aod.dk

1 QuickDictionary
Oversæt løbende med smart app

QuickDictionary kan være interessant for dig, hvis du læser e-bøger på engelsk eller engelsksprogede artikler og informationer på internettet.

Der er tale om en Android-app, som anvendes til hurtigt at slå ordets betydning op og til at få ordet oversat til dansk. Selv om man er ferm til engelsk, støder man på begreber, som man ikke helt kan decifrere. Med QuickDictionary slipper du for at forlade teksten. Når den rette tilladelse er givet, har du nemlig øjeblikkelig adgang til ordforklaringen.

Se også:  Her er fire fantastiske gratis-programmer til computer og mobil
Hent QuickDictionary her.

__________________________________________________________________

2 Darktable
Fotografens digitale fotoalter

Darktable, som er dette nummers foretrukne program, er et open source-program, der henvender sig til fotografer, herunder måske især ivrige amatørfotografer. Programmet er ikke kun meget funktionsrigt, men det kan fås til både Windows, macOS og Linux.

Darktable sigter mod at processere fotos i raw-format, men kan bearbejde fotos i andre formater såsom jpeg. Programmet er grundlæggende opdelt i to faner, lighttable og darkroom, men der er flere funktionaliteter som slideshow og tethering under et yderligere faneblad.

Lighttable viser informationer om billedets herkomst samt tags og andre nyttige oplysninger. Under fanebladet Darkroom (mørkerum) kan du manipulere med billeders fremtoning i videste forstand.

Se også:  Få et gratis klaver til computeren

Programmet kræver en del kendskab til fotografi og begreberne bag de forskellige effekter samt terminologien bag billedbehandling. Brugergrænsefladen er ikke menudrevet, men består af tematiserede faneblade med hver sine manipulationsområder. Meget overvældende og kræver lidt tålmodighed.

Hent Darktable her.

TAGS
Billedbehandling
Gratis programmer
gratis software
ordbog

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S