Home » Andet » Her er 3 tech-giganters bud på fremtiden
Her er 3 tech-giganters bud på fremtiden

Her er 3 tech-giganters bud på fremtiden

Share

Men hvad vi kalder en simpel brugeroplevelse, er faktisk ikke så enkelt endda. Bagved ligger en masse forskellige teknologier. Tag for eksempel telefonens app-liste, som kan være overvældende, eller telefonen kan foreslå for mange ting baseret på din adfærd. Der er en masse ting at arbejde på. Vi har vores egne AI-kapable chips, der kan muliggøre en masse intelligente oplevelser for brugeren.

Vi ønsker at skabe et problemfrit liv med kunstig intelligens. Uanset, om det er en telefon, et tv eller en IoT-enhed: Hele ideen er at skabe en gnidningsløs oplevelse på tværs. Så jeg tror, ​​at oplevelsen kan forbedres meget, og her er der valg, vi er nødt til at træffe, både baseret på enheden og på vores erfaringer.

Hvor meget mere tror du, at software og kunstig intelligens kan forbedre kameraet, hvor vi nærmer os grænserne for, hvor stor en sensor du kan sætte i?

En del, faktisk. I nogle situationer er det stadig svært at tage flotte billeder. For eksempel, hvis det er buldermørkt, eller hvis baggrundslyset er meget hårdt. Her kan kunstig intelligens hjælpe, fordi den nøjagtigt kan registrere miljøet og objektet og derefter foretage en god indstilling samt en justering for fotoet.

Der er også ekspertisen. Jeg er ikke professionel fotograf, men jeg skaber altid en god indramning eller layout. Jeg tror, ​​at denne kamerafunktion fremover vil forbedres sammen med forbrugeren.

Se også:  Huawei Watch GT 2 Pro [TEST]: Stærkt og stilrent ur med gode fitnessfunktioner

Du og jeg vil blive i stand til at skyde som en professionel, fordi kunstig intelligens rummer en masse god fornemmelse for fotografering og kan vurdere noget ud fra en kunstnerisk stil. Forbedringerne fortsætter i fremtiden, hvor vores enheder bliver et godt udstyr for alle, som vil tage rigtig gode billeder.

5G bliver en væsentlig drivkraft i fremtidens smarte byer, hvor alt er koblet op og til dels styrer sig selv.

Tror du, vi har opnået, hvad vi kan med batterilevetid, eller bliver den længere?

Vi er pionerer indenfor mere end endagsbrug – for batteriet. Takket være teknologien og softwaren bruger folk telefonen i to dage før opladning. Samtidig, hvis dit batteri holder i to dage, og folk vil have mere end det, går de op i, hvor hurtigt telefonen oplader, ikke?

For eksempel med Mate 30 kan du oplade med SuperCharge i 30 minutter, og mere end halvdelen af ​​batteriets levetid holder over en dag. Derfor er det ikke kun batteriet eller den lange levetid, men også opladningen, som er vigtig. I vores tidligere Mate-serie gav vi mulighed for det omvendte. Her kan du trådløst donere batteritid til andre.

Vil det i nærmeste fremtid mere handle om at kunne oplade virkelig hurtigt og fleksibelt end at fordoble batteriets størrelse? Ja. Fordi telefonen kan holde i lang tid. Derfor behøver du ikke længere bekymre dig om, hvornår du skal oplade, men i stedet hvor hurtigt.

Se også:  Sådan ser Huaweis årsregnskab ud efter et hårdt 2020
Hvad bliver den største ændring for telefoner i de næste par år?

Det store million-spørgsmål. Tre ting. For det første er der 5G, som giver mere hastighed. Den anden ting er, som vi talte om, formfaktoren på foldbare telefoner. Et kæmpe display, der er kompakt i størrelse. Hvordan gør du det foldbart eller meget kompakt, mens skærmen er relativt stor?

Den tredje ting er det gnidningsløse liv med kunstig intelligens. Hvordan man bruger alle sine enheder til at skabe en rigere oplevelse for dig, ikke kun på telefonen. For eksempel, når du bruger telefonen derhjemme, vil den måske tale med din højttaler, så du kan bruge højttaleren til dit konferenceopkald. Så hvordan skaber vi en problemfri oplevelse, der er intelligent og kan berige menneskers liv?

Hvad tror du, er de vigtigste ændringer, som 5G medfører?

5G har tre egenskaber. For det første stor datagennemstrømning; for nogle kan downloadfrekvensen være en gigabyte pr. sekund. Så det er enormt hurtigt, hvis du vil indlæse en 4K-video. Det muliggør lav latens. Interessant for førerløse biler eller mere ekstremt: fjernkirurgi, som kræver en meget lav latensforbindelse.

Derudover vil der være et væld af applikationer og tjenester, der drager fordel af dette. Den tredje er maskiner, som taler med maskiner. Disse ting er kernefunktionerne, når 5G indføres. Derfor tror jeg, vi snart får en smart by på baggrund af maskiner, som taler med maskiner.

TAGS
Amazon
fremtiden
Huawei
innovation
intel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S