Home » Andet » Her er 3 tech-giganters bud på fremtiden
Her er 3 tech-giganters bud på fremtiden

Her er 3 tech-giganters bud på fremtiden

Share

Hvad kan vi forvente inden for teknologier som computere, smartphones og intelligente, stemmestyrede systemer? I samarbejde med det britiske magasin T3 har vi sat Intel, Huawei og Amazon i den varme stol for at høre, hvad fremtiden bringer. Nysgerrig? Så læs med her …

1 Intel: Computere skal indrettes efter mennesker

Melissa Gregg er seniorchefingeniør hos Intel. Hendes arbejde består blandt andet i at undersøge, hvordan folk bruger deres enheder, og indarbejde denne viden i Intels strategier. Hun er en del af teamet bag Project Athena, som er en skabelon for en ny generation af bærbare computere, som skal imødegå forandringerne i den måde, vi arbejder på.

”Tror du på en markant sondring mellem en traditionel computer med komplet grænseflade og enklere enheder eller apparater, der har usynlig software?”

”Med Project Athena vil vi gøre den bærbare computer mere responsiv og brugervenlig ved at gøre den mere intelligent. I vores forskning ser vi afgjort, at brugerne forventer, at deres bærbare skal være lige så lydhøre som deres telefon. Den skal ikke holde dem tilbage eller være en barriere, når det handler om at kunne gøre det, som brugerne ønsker.

Se også:  AMD erobrer supercomputerne – Intels andel styrtdykker

Kunstig intelligens gør en masse for at bestemme, hvor enheden er og lære, hvad du ønsker af den. Noget af optimeringen kan være på softwaresiden. For eksempel at vide, hvilke apps jeg foretrækker at bruge på dette tidspunkt af dagen eller hjælpe mig med at få noget gjort hurtigere ved hjælp af forskellige former for input. Måske ønsker du at få vist forskellige ting på en gang på forskellige skærme.

I dag laver vi masser af arbejde på en smartphone, men det belaster vores kropsholdning. Når du overvejer mulige former på nye enheder, tænker du så også på ergonomien?

Vores designteam har eksperimenteret med nøjagtigt det der. Honeycomb Glacier er et eksempel på en formfaktor, hvor et hængsel giver dig mulighed for at bevæge skærmen højere og have display to forskellige steder. På den måde kan du have forskelligt indhold foran dig.

At få en computer til at bevæge sig op og ned på korrekt designede hængsler er tilsammen ret kompliceret. Løsningen ligger i, at designteams arbejder tæt sammen med arkitekten.

Se også:  IFA 2022: Det er ikke slut med Huawei-mobiler: Helt nye modeller klar

Vi har foretaget en række undersøgelser af folk i hele verden, som arbejder hjemmefra. Her så vi på fleksibiliteten og udfordringerne ved at have samme ergonomiske opsætning, når du ikke er i et traditionelt kontormiljø.

Vi prøver at finde måder at gøre den bærbare computer mere imødekommende på, når det gælder disse forskellige arbejdsformer. Mange af de mennesker, jeg har interviewet i det sidste år, er bekymrede over, hvor lang tid de bruger foran en skærm. Blandt andet, om deres syn tager skade af det. Derfor tror jeg, at vi vil se et større fokus på at gøre skærmvisning og sammensætningen af ​​blåt lys afhængigt af tidspunktet på dagen.

Nej, det er ikke steam-punk, men Intels koncept for Honeycomb Glacier. Enhedens design handler om høj ydelse kombineret med god ergonomi i samme foldbare pakke.

Er der forskel på, hvordan vi i fremtiden bruger computere privat sammenlignet med professionel brug?

Som jeg ser det, har den virkelige vækst i de sidste 10 år fundet sted i udjævningen mellem den personlige og den professionelle identitet. Det stammer fra opblomstringen af ​sociale medieplatforme. De har med succes nedbrudt sondringen mellem ”personlig” og ”professionel”.

1 2 3 4 5Næste

TAGS
Amazon
fremtiden
Huawei
innovation
intel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S