Home » Internet » Hent den nye Firefox
Hent den nye Firefox

Hent den nye Firefox

Share

Firefox 4 er klar i den første beta-version, som du kan hente nu. Som du vil kunne se, har ildræven undergået mange spændende forandringer

Mozilla forhaster ikke tingene. Den nye Firefox har været undervejs i over et år og med mindre du er softwareprogrammør, er det første gang du nu får lov at smugkigge på den.

Den nye beta vidner da også om, at der er lagt mange kræfter i den. Der er således mere eller mindre tale om et helt nyt design, hvor brugerfladen, i stil med Chrome, er blevet mere overskuelig og fanebladene er kommet op i toppen.

Browseren understøtter nu Windows 7 og Vistas Aero Glass design og bogmærkerne er som udgangspunkt fjernet fra toppen, selvom de dog er nemme at klikke tilbage, hvis man ønsker det (højreklik på topbjælken og markér “Bookmarks toolbar”).

Se også:  Gratis Adobe-plugin giver bedre PDF-værktøjer i Chrome-browseren

Derudover er der tilføjet en hel række nye spændende egenskaber. Der er blandt andet kommet ny add-ons manager, som gør det nemmere at skræddersy din browser med tilføjelsesprogrammer, temaer og plugins.

[pt id=’2009295′ size=’large’ link=’file’]

 

Mozilla har også implementeret hardware-acceleration af HD-video, så du kan se flydende HTML5 video i HD-kvalitet på YouTube via det nye WebM format.

Sikkerheden har også fået en overhaling og Mozilla har lappet nogle huller som tidligere har kunnet lække personlige oplysninger fra din browser.

Samtidig er der udviklet en ”Crash Protection”, så du kan surfe upåvirket videre, selvom et plugin skulle gå ned eller fryse. Det eneste man skal gøre er at genindlæse siden man er på.

Sidst man ikke mindst er der fokuseret på ydelsen. Firefox halter efterhånden et godt stykke bagefter konkurrenter som Chrome og Opera, og Mozilla har således sat tryk på opstartstiden og forkortet tiden det tager at åbne en side. Man vil desuden kunne forvente flere ydelsesforbedringer i den kommende tid.

Du kan hente den Firefox 4 beta 1 her. Indtil videre den kun tilgængelig i engelsk version.


TAGS
browser
firefox
firefox 4

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S