Home » Mobiltelefon » Hent kort til Google Maps
Hent kort til Google Maps

Hent kort til Google Maps

Share

Nu er det muligt at hente kort til Googles korttjeneste, så du kan navigere uden at bruge formuer på datatrafik. Google Maps 5.7 giver desuden rutevejledning til offentlig transport

Med en smartphone kan du have et af de mest veludviklede navigationssystemer i lommen, uden at betale øre for det. Google Maps er gratis at hente og giver dig et væld af funktioner til at lokalisere steder og finde vej.

Tjenesten opdateres løbende med nye features og den helt nye version 5.7 giver dig praktiske egenskaber som rutevejledning til offentlig transport og mulighed for at hente kort ned på mobilen, som kan bruges i offline tilstand.

Se også:  Fords nye bil kan kigge om hjørner

Da det kan være en dyr fornøjelse at anvende online-navigation i udlandet kan den sidste funktion være særdeles nyttig for dem der skal på ferie og har tænkt sig at bruge mobilen som navigator. Så kan man nemlig finde vej, selvom man er logget helt af nettet.

Desværre dækket kortene indtil videre kun en radius på 10 kilometer fra din aktuelle position, så med mindre du er på storbyferie og kan nøjes med at bevæge dig inden for denne afstand, slipper du ikke helt for at logge på nettet og hente kort en gang imellem.

Google Maps version 5.7 er tilgængelig til Android-mobiler nu. iPhone-brugere kan formentlig også vente at blive opdateret med de nye egenskaber i nærmeste fremtid.

Se også:  Selv gamle OnePlus-mobiler får det helt nye Android 10


TAGS
Android
google maps
navigation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S