Home » Hovedtelefoner og højttalere » Helt trådløse in-ears [STORTEST]: Slip dit headset helt fri
Helt trådløse in-ears [STORTEST]: Slip dit headset helt fri

Helt trådløse in-ears [STORTEST]: Slip dit headset helt fri

Share

Det vrimler frem med in-ears, der giver dig musik i ørerne helt uden ledninger. Der er dog stor forskel i lydkvalitet, pris og funktioner. Vi testede fire af de mest spændende modeller lige nu

De helt trådløse in-ears begyndte at dukke frem sidste år, men her i efteråret har det for alvor taget fart med de små headsets, som giver dig musik fra mobilen i ørerne uden skyggen af en ledning.
Det betyder samtidig, at forskellen på priser og udvalget af funktioner er blevet væsentligt større, så der nu er mange spændende valgmuligheder derude.

En bille i øret

Man skulle ikke tro, at der er plads til megen variation i designet, når det gælder en lille dims som en in-ear-høretelefon. Ikke desto mindre er der forskel på de fire testdeltagere.

Jabra, Bragi og Beoplay læner sig op ad samme opskrift. Det er små klumper, der fylder den nederste del af øret ud, med en lille dut i enden, der går ind i øret. Jabra har en lille krog, der gør, at Elite Sport sidder ekstra godt fast og ikke falder ud under sport.

Se også:  Huawei lancerer billige earbuds med stærkt batteri og aktiv støjreduktion

Krogen kan skiftes til forskellige størrelser, men er integreret i designet, så det er svært at bruge Elite Sport uden den. Og det er lidt ærgerligt, for de sidder rigelig godt fast i forvejen – ikke mindst fordi de skal klemmes exceptionelt godt ind i ørerne for give optimal lyd og minimere vindstøj – og krogen gør, at de ikke er specielt behagelige at gå med.

Ingen ører er dog ens, så for nogle mennesker vil de givetvis være det perfekte match.

Hos os sad de andre testdeltagere bedre. Bragi og Beoplay glider nemt og ubesværet ind i øret og sidder behageligt og ugenerende.

Sony har et anderledes design. Her skal kun øreproppen ind i øret og ikke resten af de små in-ears. De sidder i stedet uden for øret og ligner små biller med deres blanke ovale overflade. Om man kan lide looket er en smagssag, men de sidder behageligt.

Se også:  Nyt headset fås med en knap til Teams-møder
Touch eller knapper

Sony har også ramt plet, når det kommer til betjeningen. Det er ikke nogen nem opgave at skabe en intuitiv og behagelig måde at styre så små apparater.

B&O forsøger med touch, mens Jabra og Bragi har fysiske knapper. Ingen af løsningerne er dog helt ideelle. Med touch er der risiko for, at man ved en fejl kommer til at berøre øredutterne og foretager en forkert kommando. Det sker ikke så let med fysiske knapper. Til gengæld er der risiko for, at du skubber øredutterne skævt i øret, når du trykker på en knap eller holder den inde, som det kræves af visse kommandoer.

Takket være Sonys særlige design har det dog været muligt at placere knapperne på siderne, uden for øret, så du nemt kan bruge dem uden at skubbe til øredutterne. De kunne godt have siddet lidt længere nede, for de dækkes faktisk lidt af øreflipperne, men ikke desto mindre er det en fin løsning.

TAGS
B&O
Bragi
helt trådløse hovedtelefoner
in-ears
jabra
Sony
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S