Helt trådløse in-ears i Hi-Fi-klassen

Helt trådløse in-ears i Hi-Fi-klassen

Share

Master & Dynamic har klemt lydkomponenter af høj klasse ind i de luksuriøse MW07, som er designet i gode materialer og helt fri for ledninger

Små in-ears og trådløs lyd er ikke det man typisk forbinder med hi-fi, men Master & Dynamics hævder at have skabt et sæt, som ikke går på kompromis med hverken lydkvaliteten eller design, selvom de stort set intet fylder og er hundrede procent trådløse.

De nye MW07 er udformet i håndlavet acetat og rustfrit stål. Lyden gengives med specielfremstillede beryllium-drivere, som skal sikre exceptionel fylde, varme og klarhed. Optiske sensorer sørger for at lyden tændes, når høretelefonerne sættes i og pauses når de tages ud.

Se også:  Libratone lancerer stemmestyrede højttalere med AirPlay 2

I sig selv leverer høretelefonerne 3,5 times musikafspilning på en opladning, men du får 10,5 timers ekstra batteritid via den medfølgende æske, designet i rustfrit stål, som oplader høretelefonerne, når de ligger i. Æsken kan lynoplades via USB C, så du har 50 procent strøm på kun 15 minutter.

MW07 fås i farverne Tortoiseshell, Steel Blue, Grey Terrazzo og Matte Black. De er på markedet i nærmeste fremtid til en pris på  2.399 kroner. 

Se en præsentation herunder.

Del denne