Guide: Få et helt sikkert Windows 10

Guide: Få et helt sikkert Windows 10

Share

Windows 10 er i det store og hele godt skruet sammen, men der er lige nogle indstillinger, du bør pille ved, hvis du ønsker at bevare dit digitale privatliv.

Windows 10  har været et gratis opgraderingstilbud til Windows 7- og Windows 8.1-brugere. Det er dejligt at blive tilbudt den nyeste software uden at skulle betale en krone, men der er et par indstillinger for dine personlige oplysninger, som du bør justere, når du har opgraderet.

Der er ikke noget skummelt i det, men med installeringen af Windows 10 bliver en række standardindstillinger aktiveret, som giver Microsoft oplysninger om, hvordan du bruger din pc.

Se også:  Microsoft klar med ultralet laptop, der kører helt ny version af Windows

Kynikere kan sige, at det er den pris, vi betaler, for at få en gratis opdatering, men det er nemt at ændre indstillingerne, så du kun deler de oplysninger, du ønsker.

Ønsker du ikke at dele noget, viser vi dig, hvad du skal gøre. Det tager ikke lang tid, og når du er færdig, kan du nyde Windows 10 uden bekymringer.

DT12_win10_00

Privatliv generelt
Klik her for at få oplyst de generelle privatlivs-indstillinger. Du kan ændre, hvordan Windows 10 må holde øje med dig, og hvad du skriver.

Sted
Her ændrer du, hvordan Windows 10-styresystemet overvåger dig. Bruger du ofte apps som Kort og Vejr, kan du stadig bruge dem med sted-sporing slået fra, men du skal
indtaste dit postnummer først.

Se også:  Guide: Klinisk undersøgelse af din PC’s processer

Del denne