Helt ny version af Android klar – her er nyhederne

Helt ny version af Android klar – her er nyhederne

Share

Smartere, hurtigere og stærkere end nogensinde. Google har lanceret Oreo, den ottende version af det populære Android-system

Det er først og fremmest hastigheden, der er lagt vægt på i Android Oreo 8.0. Smartphones med det nye styresystem vil starte to gange hurtigere end hidtil og en mere intelligent administration af baggrunds-aktiviteten i dine apps vil sikre at det kun er de apps, du bruger ofte, der får lov at sluge kræfter fra mobilen. Det skal sikre en mere smidig oplevelse og samtidig forlænge batterilevetiden.

Med Autofill bliver det hurtigere at logge på dine apps. Giver du tilladelse til det, husker Android dine kodeord, så du ikke behøver at indtaste dem igen – også på tværs af Android-enheder.

Se også:  7 stærke råd før du køber en dyr smartphone
Gør mere, hurtigere

Med picture-in-picture kan du have to apps kørende på skærmen samtidig. Hav eksempelvis en video-samtale kørende, mens du scroller gennem dit nyhedsfeed eller lignende.

I stil med Apples mobilstyresystem iOS, vil der nu dukke notifikations-prikker op på dine apps, når der er sket noget nyt. Tryk på prikken, og du får vist hvad det drejer sig om, uden at måtte åbne app’en.  

Android Instant Apps gør det nu også muligt at få adgang til apps uden at downloade dem.

Del denne