Home » Smart hjem » Helt ny app til Hue: Et væld af nye funktioner
Helt ny app til Hue: Et væld af nye funktioner

Helt ny app til Hue: Et væld af nye funktioner

Share

Appen til at styre Philips Hues smarte belysning har undergået et gennemgribende redesign, som tilfører nye smarte funktioner og gør betjeningen mere intuitiv

Hue er markedets største og mest funktionsrige system til smart belysning. Betjening af lyset foregår primært gennem en mobilapp og denne er netop opdateret til en helt ny version. Vi har haft mulighed for at teste Hue 4.0 de seneste dage.

Straks du åbner appen ser du forandringen. Under fanen Hjem kan du se alle sine lyskilder og scener på én gang med gittervisning, der gør det muligt hurtigt at styre lyskilder og opsætte scener, uden at skulle navigere mellem forskellige faner.

Fanen Hjem indeholder nu et Hue scenegalleri, hvilket gør det nemt at få en forhåndsvisning af udvalget af Philips Hue scener, der er specialdesignet af Philips Hues belysningseksperter.

En anden tilføjelse til samme fane er muligheden for hurtigt at kunne skifte mellem flere Hue Bridges. Har man flere hjem i den samme app eller separate Hue Bridges for forskellige områder af hjemmet, vil man nu kunne styre lyset hurtigere end før.

Smarte automatiseringer

I den nye app, skal man ikke længere opsætte Rutiner, men derimod Automatiseringer. Den tidligere fane Rutiner er erstattet af den nye fane Automatiseringer, der tilbyder mere avancerede muligheder for tilpasning, og giver mulighed for let at kunne sætte et personligt præg på belysningen.

Se også:  Sonos Port [TEST]: Smart løsning – men kun til Sonos

En særdeles nyttig opdatering er desuden at Geo-fencing nu fungerer for flere brugere. Når man anvender en ”Kommer hjem”- eller ”Forlader hjem”-automatisering, vil Hue appen nu tjekke, om der er andre hjemme, før automatiseringen starter. Når den person, der styrer automatiseringen forlader hjemmet, vil andre medlemmer af hjemmet, der også bruger Hue appen og stadig er hjemme ikke blive efterladt i mørket.

Måden automatiseringerne arbejder på i forhold til solnedgang og solopgang er også blevet forbedret. Man kan nu vælge mellem solnedgang, solopgang eller et bestemt tidspunkt for at starte automatiseringen.

Nemmere betjening

Foruden disse opgraderinger er der i Hue 4.0-appen er der lavet et væld af småændringer. Indstillingerne for lyskilder, Rum og Zoner nu blive konfigureret i hver deres sektion af startsiden. Hvis du ønsker at tilføje en ny Hue lyskilde til et Rum, kan det nu blive gjort fra fanen Rum, samt i Indstillinger.

Se også:  5 tips når du køber robotplæneklipper

Organiseringen af Underholdningsområder er også blevet lettere med en ny opsætning i en “isometrisk 2.5D visning” for at bestemme lysets præcise lokation og højde. For at gøre det enklere, skifter lyskilderne i opsætningen farve, så brugerne ved præcis hvilken pære, der bliver refereret til.

Dynamiske scener på vej

Signify, har  står bag Hue-produkterne, har allerede annonceret en kommende opdatering til den nye Hue-app med dynamiske scener, der lanceres i sommeren 2021. Med denne funktion vil hver lyskilde i fanen rum eller zoner langsomt forandre sig gennem de forskellige farver i den dynamiske scene. I stedet for at hver lyskilde forbliver den samme farve, vil de dynamiske scener introducere et nyt niveau af farveeffekter.

Den nye Philips Hue app kan downloades fra App Store og Google Play Store nu. Er du allerede bruger vil opdateringen ske automatisk i løbet af den næste uges tid. Når du åbner den nye app første gang, vil du blive guidet gennem overflytningen af dine indstillinger af scener og rutiner til den opdaterede app. I løbet af denne proces vil du lære om appens nye funktioner og ændringer.


TAGS
hue
Philips Hue
smart hjem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S