Home » Stationær computer » Helt i hvidt
Helt i hvidt

Helt i hvidt

Share

Medion er nu aktuelle med en pc-bundle, hvor alle dele er helt hvide. Prisen ligger under 5.000 kroner og kan købes i Aldi fra onsdag d. 9/12

Man skulle ikke tro, at det var muligt, men Medions pc-bundle koster under 5.000 kroner og består af computer, 22″ bredformatskærm, tastatur og mus. Alt holdt helt i hvidt.

Det kræver lidt tilvænning at se på, nu hvor alt er hvidt, men faktisk så var der flere kolleger her på redaktionen, der kom og kommenterede, hvor godt det faktisk så ud. Ikke mindst på grund af de blå lys, som selve computerenheden har på forsiden.

Se også:  Stationære computere [STORTEST]: Her er stationære til enhver opgave

Computeren er baseret på en tripple-core AMD-processor, har ATI Radeon HD4550 grafikkort med 512MB DDR3 hukommelse. Den er udstyret med hele 640GB harddisk og 4GB hukommelse.

Såvel tastatur som mus er af rimelig høj kvalitet, tastaturet er faktisk helt behageligt at bruge, og skærmen er rigtig god at kigge på. Computeren, og dermed også skærmen, er beregnet til multimedia.

Computeren er god til at håndtere grafik, når vi snakker om billeder og video, igen er det ikke en spillecomputer, vi snakker om her.

Det viste vores test da også. PCMarkVantage scorede 42222 PCMarks, hvilket er fint til et mulitimedia-computer. Men ikke noget vi ville anbefale at bruge som en gamer-pc.

Se også:  ADesk Inspire H24 [TEST]: Komplet løsning til kontoret

Det er en fryd at kigge på film på den – den 22″ store skærm giver et flot billede, og til prisen er det virkelig et røverkøb.

Dog manglede vi et blu-ray drev i computeren.


md8336
4.5

Alt om DATA siger

Et rigtig godt bundle til en meget attraktiv pris. Det er ikke mange steder, du kan få et komplet computersystem til under 5.000 kroner.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
medion
stationær pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S