Home » AOD Pro » Drop papir og underskriv i skyen – ny Dropbox-tjeneste rykker ind i Danmark
Drop papir og underskriv i skyen – ny Dropbox-tjeneste rykker ind i Danmark

Drop papir og underskriv i skyen – ny Dropbox-tjeneste rykker ind i Danmark

Share

HelloSign, som er en del af Dropbox, gør det nemt at underskrive juridisk bindende dokumenter digitalt. E-signatur-løsningen bliver nu tilgængelig på dansk og tilbyder nu også sikker dataopbevaring i Europa

HelloSign, en af verdens førende e-signatur-virksomheder, lancerer i dag på dansk og 20 andre sprog, så flere virksomheder verden over får adgang til en nem og sikker e-signaturløsning. Det gør det muligt for virksomheder at droppe papir og pen til fordel for en onlineløsning, som både sparer tid og gør det mere sikkert at underskrive dokumenter.

“De seneste måneders begivenheder har fremskyndet behovet for, at virksomheder over hele verden har den rigtige teknologi på plads. E-signatur-løsninger er blevet en forudsætning for virksomheder, der ønsker at digitalisere administrationen af deres forretningsaftaler fuldt ud,” siger Christopher Sander, Head of the Nordics hos Dropbox, og fortsætter:

“Danmark har vist stor appetit på at fremme digitaliseringen af processer og får topplacering i det nyligt lancerede Digital Economy and Society Index (DESI) 2020. Derfor er vi stolte af at annoncere lanceringen af vores HelloSign-produkt på dansk med lokal kundesupport, der gør e-signatur mere tilgængelig for danske virksomheder end nogensinde før. ”

Se også:  Hackerne har fået øje på Linux – trussel mod virksomheder i skyen

HelloSign tilbyder udover en dansk platform også kundesupport på dansk. Med servicen er det muligt at centralisere dokumenter i Dropbox eller på andre datalagringsplatforme, ligesom det er muligt at synkronisere store mængder dokumenter til en foretrukken cloud-udbyder på én gang. HelloSign lancerer samtidig en app, der gør det nemt at opbygge, sende og administrere dokumenter, der skal underskrives.

HellogSign editor.

HelloSign editor.

Digitale underskrifter øger konkurrence

Selvom mange danske virksomheder er langt fremme digitalt, er der fortsat et stort potentiale for at optimere processer med at underskrive dokumenter.

”Mange virksomhedsledere har indset, at konkurrenter, som har implementeret en komplet digital løsning til digitale transaktioner, har skåret tidsforbruget markant ned. Det anslås dog stadig, at mindre end 30 pct. af alle dokumentprocesser er fuldt ud digitale,” siger Jim Lundy, grundlægger, direktør og chefanalytiker hos Aragon Research og fortsætter:

Se også:  Borgmester frygter kaos i Helsingør kommune: Stadig forbud mod Google i skolerne

”Det viser, at der stadig er stor mulighed for, at virksomheder kan opnå en konkurrencemæssig fordel ved at implementere løsninger som e-signaturer, der kan sætte fart på processerne og ikke mindst forbedre kundeoplevelsen.”

Tilbyder opbevaring af data i Europa

Som led i den globale lancering, introducerer HelloSign også muligheden for, at europæiske virksomheder kan opbevare deres data sikkert i Europa. E-signatur-virksomheden gør det på den måde muligt, at færdige, underskrevne dokumenter kan gemmes via datainfrastruktur i Tyskland med backup i Frankrig.

HelloSign lanceres på dansk og 20 andre sprog den 30. juni 2020. Nogle af HelloSigns services kræver et særligt abonnement. Læs mere om HelloSign her.


TAGS
Cloud
dropbox
hellosign
signatur
skyen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S