Home » Hovedtelefoner og højttalere » Headset med dobbelt funktionalitet
Headset med dobbelt funktionalitet

Headset med dobbelt funktionalitet

Share

Hvis du gerne vil bruge samme headset til dine spil som
din mobiltelefon, så er muligheden her med det nye headset fra Jabra

Jabra er mest af alt kendt for deres headsets til mobiltelefoner, men nu har de lanceret et headset, der også fungerer sammen med din computer. Det er godt nok mest af alt ment som et sæt til ip-telefoni via din computer, men faktisk så kan det sagtens bruges som headset til spil eller musiklytning.

Fleksiblet grej

Headsettet har en bøjle som på vanlig vis går hen over hovedet på brugeren, der er en mikrofonstang, som kan drejes begge veje, så det ikke er muligt at tage det ”forkert” på, og selve hørebøfferne kan ligeledes drejes 180 grader, så de vil sidde lige behageligt på det ene som det andet øre. Stor ros til denne del af designet – det virker meget gennemtænkt.

Se også:  Brug hovedet og få bedre lyd – denne hovedtelefonen spiller gennem kraniet

Midt på ledningen sidder der så en stor rund enhed, der har flere funktioner. Dels er der et drejehjul, der styrer volumen, og så er der to knapper, der virker sammen med din ip-telefonsoftware, for eksempel Skype, så du kan besvare opkald og lægge røret på med dem. Derudover er der to programmerbare knapper, som du kan bruge sammen med din mobiltelefon.

Men inden du kommer så langt, er det nødvendigt at installere Jabra PC Suite, den software der styrer dit headset, og som du bruger til at konfigurere det med. Jabra anbefaler, at hvis du ikke allerede har en såkaldt softphone (som Skype) installeret, så bør du gøre det, inden du installerer Jabra PC Suite, som du for resten selv skal hente på Jabra’s hjemmeside (www.jabra.com).

Med softwaren vel installeret, kan du nu konfigurere dit headset, og ikke mindst kan du forbinde det via Bluetooth til din mobiltelefon. Når du har forbundet headset og mobiltelefon, kan du nu bruge det både sammen med din softphone, som almindeligt headset sammen med din computer og som headset til din mobiltelefon – samtidig vel og mærket. Dog skal du være opmærksom på, at headsettet kun kan bruges, når det er sluttet til din computer via usb-kablet.

Se også:  Jabra lancerer 100 procent trådløse earbuds til hybridarbejdet

Let at bruge, god lyd

Det hele er utrolig let at få sat op, installationen forløber uden problemer, og det er let at få headset og mobiltelefonen til at forstå hinanden.

Lyden i headsettet er ligeledes forbløffende god, meget klangfuld, og hvis du har valgt at slå Intellitone til i softwaren, beskytter headsettet dine ører ved at sænke det maksimale lydniveau, efterhånden som antallet af timer, headsettet bliver brugt, stiger. En smart funktion, der i øvrigt opfylder NIOSH-standarderne og EU’s sundheds- og sikkerhedskodeks på 85 dB(A).


Jabra BIZ 2400 USB
  • Funktionalitet
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Et godt og fleksibelt headset, god lyd og mange funktioner. Vi er vilde med den dobbelte funktionalitet

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Headset
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S