Home » Kamera » HD film over nettet
HD film over nettet

HD film over nettet

Share

Nyt webcam optager i 720p HD vidvinkelfilm i formatet 16:9

Webcams er ikke til at tænke væk fra computermarkedet. Alle notebooks med respekt for sig selv har eksempelvis et integreret i skærmrammen. Men også i forbindelse med desktopcomputere har de vundet udbredelse. Det er nu mere hyggeligt at kunne se den man kommunikerer med i Windows Live Messenger, eller den man taler med over Skype.

HD kommer til webcams

Hidtil har man, som almindelig computerbruger, måttet nøjes med at optage lavtopløselige filsekvenser med sit webcam. Ofte endda i en lettere tvivlsom kvalitet., men som sagt, lidt er bedre end intet. Men nu skal det være slut med lavkvalitets optagelser i en dårlig opløsning. Som tidligere nævnt kan Microsofts nye LifeCam Cinema optage i 720p widescreen format, det kan den med en hastighed på op til 30fps takket være dens indbyggede 720p sensor. Udover at have en høj opløsning, har dette webcam autofokus funktion, der skal kunne holde billedet skarp i en afstand fra 10 cm og ud gennem hele rummet den anvendes i. Kameraet er desuden udstyret med Microsofts proprietære ClearFrame teknologi, der gennem hurtig billedbearbejdning, skal sikre glidende gengivelse, samt skarpe og mere detaljerede billeder selv i halvmørke omgivelser. På LifeCam Cinema befinder der sig desuden en digital mikrofon med støjundertrykkende teknologi for bedre lydkvalitet.

Se også:  Stress-undersøgelse får Microsoft til at ændre i Outlook

Lille og fleksibel

Trods de på papiret glimrende egenskaber, er der ikke tale om en stor klods. Kameraet, der er bygget i aluminium, er blot 56 mm højt inklusive fod, og beskedne 24 mm bred på det bredeste sted. Foden skal i øvrigt kunne bøjes og foldes, så den passer til forskellige monteringssteder. Endnu kendes prisen ikke i Danmark, men den skal kunne fås i USA fra september for en pris af 79,95 Dollars. Oversat til danske priser og afgifter vil en slutpris på 500 kroner nok ikke være helt af vejen.


TAGS
Alt om DATA
HD 720p
Microsoft
webcam

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S