Home » Bilen » Hawken
Hawken

Hawken

Share

Dette spil giver dig fede robokampe, og tilmed er Hawken gratis (sådan da)

De ligner måske gumpetunge klumper af stål, men kamp-robotterne i Hawkens er adrætte og klar til hurtig kamp, når du tager kontrol over en af de godt seks meter høje mechs.

Hawkens har ni klasser med hver sin kampstil og sværheds-grad, fra lette angrebsmaski-ner til tungere maskiner med større udstyr. Du optjener optimerings-point, som bruges til at avancere i et af tre rollespils-lignende skill tree.

Uanset klasse gælder det, at hastighed er den altoverskyggende faktor, for din maskine reagerer med forsinkelse, blandt andet når du bevæger dig eller bruger musen, hvilken giver en fin fornemmelse af at sidde i et tonstungt monster af stål.
Du øger hastigheden ved at trykke Shift + W, hvilket udløser en jet-motor, som får dig hurtigere frem, men kræver kostbar benzin.

Se også:  Historien om PC-Gaming

Derudover er din maskine udstyret med raketter og missiler, og timer du det korrekt, blandt andet ved at snige dig ind på fjenden eller træde til side i sidste øjeblik, kan du smadre fjendtlige robotter uden selv at tage skade.

Kampene foregår enten mod andre eller i hold, hvilket gør, at nogle baner lægger vægt på taktik, mens andre er rene alles kamp mod alle.

Desværre bliver kampene forvirrende. Støv og eksplosioner hindrer dit udsyn, og det er ofte svært at mærke, om du bliver ramt.

Grafisk set forsvinder din health-bar ofte i det store misk-mask i kampens hede.
Et andet kritikpunkt er den manglende fornemmelse af, at man kan udvikle sin robot.

Trods opgraderinger og forbedringer gør det ikke robotten mere personlig, og ved oprettelsen af en konto bliver du automatisk udstyret med en bestemt klasse uden mulighed for at prøve lidt forskelligt.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

De mere personlige modifikationer skal købes, og så går lidt af ideen af gratis-konceptet.

[pt id=’2026786′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Våbnene bliver rødglødende når de er ved at blive overophedet.”‘]

Våbnene bliver rødglødende, når de er ved at blive overophedet.

Planetside 2
Måske ikke et mech-spil som Hawken, men der er masser af kampfly og teknisk udstyr at tage fat på. Vægten ligger på strategi, multi-kampe og masser af tunge våben i bedste Halo-stil. Adgangen til den enorme, hektiske sci-fi verden er gratis.

Star Wars The Old Republic
Kan du leve med, at du ikke selv skaber din karakter eller kan tage på missioner i rummet, så prøv den gratis version af The Old Republic. Siden lanceringen er interessen for det smukke multi-player-spil fladet ud, men et genbesøg i galaksen langt herfra er måske tiden værd.


TAGS
Gratis programmer
multi-player
pc-spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S