Home » Smart hjem » Hauppauge gør hjemmet smartere
Hauppauge gør hjemmet smartere

Hauppauge gør hjemmet smartere

Share

Hauppauge mySmarthome lader dig overvåge dit hjem og styre dets belysning med en cloud-baseret tjeneste. Systemet bruger dit eksisterende hjemmenetværk og virker sammen med Apple- og Android-telefoner og -tablets, samt med Mac og pc

Amerikanske Hauppauge udvider sit produktsortiment med nye sæt til overvågning og kontrol af hjemmet, mySmarthome, som lader brugerne skabe et elektronisk, cloud-baseret system til overvågning og kontrol af deres hjem.

Hauppauge mySmarthome-sættene indeholder den centrale fordeler (ofte kaldet “centrum”), overvågningsenheder og lysstyring, som gør det let at implementere et system for overvågning og kontrol af hjemmet.

Hauppauge mySmarthome-sæt er baseret på den populære og sikre trådløse Z-Wave-teknologi og er kompatibel med hundredvis af Z-Wave-overvågnings- og kontrol-enheder, som fås over hele Europa.

Alarmer via Hauppauges mySmarthome-cloud-tjeneste

Med til mySmarthome-sættene hører en cloud-baseret tjeneste, som sender alarmer til din smartphone via e-mail eller sms. mySmarthome-alarmer kan konfigureres med et enkelt “regel”-system, som lader en bruger indstille alarmer uden brug for programmeringsevner. Hvis du for eksempel vil have besked, når en dør bliver åbnet, kan du lave en enkel regel, som siger, at “hvis døren bliver åbnet, skal der sendes en e-mail til myemail@myemailaddress.com”.

Let installation

For at installere Hauppauge mySmarthome skal brugerne forbinde Hauppauge mySmarthome-fordeleren (centeret) til sin internetrouter. Så registrerer de mySmarthome-fordeleren i Hauppauges skysystem med en pc eller en Mac. Så forbinder de de inkluderede stik og sensorer rundt omkring i hjemmet, downloader den gratis app til iOS eller Android og giver sig til at kontrollere og overvåge enheder, temperatur og bevægelse.

Hauppauge mySmarthome-fordeleren er til at begynde med konfigureret til op til fem Z-Wave-enheder, men kan udvides til op til 100 enheder blandt de hundredvis af Z-Wave-enheder på markedet i dag. Fremtidige opgraderinger vil understøtte andre standarder som Zigbee.

To køreklare sæt: et til overvågning og kontrol og et til sikring af hjemmet
Hauppauge mySmarthome Control Starter Kit indeholder den centrale fordeler til Z-Wave-enheder og to “smarte” stik og en 4-i-1-sensor. De “smarte” stik styrer lys eller små motorer. 4-i-1-sensoren overvåger om døre og vinduer er åbne eller lukkede og registrerer bevægelse, lysstyrke og temperatur.

Hauppauge mySmarthome Security Starter Kit indeholder den centrale fordeler til Z-Wave-enheder samt et sikkerhedskamera, en røgdetektor, en oversvømmelsesdetektor og en 4-i-1-sensor. Kameraet er trådløst og bruger et Wi-Fi-netværk til at sende video til mySmarthome-fordeleren, mens 4-i-1-sensoren overvåger om døre og vinduer er åbne eller lukkede og registrerer bevægelse, lysstyrke og temperatur.

Når du har valgt, hvor stikkene og sensorerne skal placeres i dit hjem, kan du vælge navne til enhederne. Disse enheder kan overvåges og kontrolleres fra Apple-enheder som en iPhone eller iPad, Android-enheder, Mac eller pc.

Apps til Apple- og Android-enheder

Hauppauge mySmarthome inkluderer gratis iOS- og Android-applikationer. mySmartphone-applikationen er designet til at være let at bruge, lader dig overvåge bevægelse, temperatur, lysstyrke og giver dig mulighed for at tænde og slukke elektroniske enheder i dit hjem. Denne applikation lader dig styre dit hjem og din elektronik trådløst. Uanset om du vil tænde lyset i dit hjem fra dit kontor eller tænde for elkedlen i køkkenet, kan du nu gøre det direkte fra enhver Apple- eller Android-smartphone eller -tablet.
Hvorfor mySmarthome?

“Idéen til mySmarthome opstod, da jeg prøvede at automatisere mit eget hjem. Jeg fandt de eksisterende produkter frustrerende at installere og umulige at konfigurere. Hauppauge mySmarthome er designet til at være let at installere, men pålideligt, med alarmer, der kan sendes via sms eller e-mail. mySmarthome er designet til mit hjem” sagde Ken Plotkin, direktør for Hauppauge Computer Works.

De nye mySmarthome-produkter kan købes nu til følgende priser:
mySmarthome Kit – 1499 kr.
mySmarthome hub – 799 kr.


TAGS
digitalt hjem
hauppauge
Z-Wave

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S