Home » Internet » Hastighedstjek: Her får du det hurtigste internet i Danmark
Hastighedstjek: Her får du det hurtigste internet i Danmark

Hastighedstjek: Her får du det hurtigste internet i Danmark

Share

Med de nyeste bredbåndsteknologier som COAX og fibernet, kan internettet nu nå hastigheder, der er så hurtige, at du aldrig kommer til at sidde og vente på langsomt internet. Se her, hvor du får den allerhurtigste internetopkobling

 Der er næsten intet værre, end når internettet ikke spiller ordentligt. Hvad end du spiller spil online, streamer film, arbejder, eller om du blot surfer rundt på nettet for at læse nyheder, kigge på Facebook, eller tjekke mails er langsomt internet et af de største irritationsmomenter i det 21. århundrede.

Dog kan der være forskellige definitioner af, hvornår internettet er for hurtigt for dig. Der kan argumenteres for, at hvis du bare surfer på nettet og sender nogle mails, så har du ikke brug for lynhurtigt internet, som naturligvis også er dyrere.

Se også:  Så stor er forskellen på internethastigheder i Danmark

Er du i stedet en der spiller meget computer på nettet, ser film i høj opløsning, eller driver en virksomhed eller arbejder hjemmefra, kan du måske være interesseret i, hvor du finder det allerhurtigste internet.

Det har Samlino.dk tjekket op på. Hos hver af bredbåndsudbyderne har prisportalen fundet den løsning, der er hurtigst. Udbyderne blevet udelukket, hvis vi ikke kunne indhente en pris online, eller hvis udbyderen kun har tilbudt bredbånd med under 50 Mbit/s download.

hurtigste internet

Danmarks hurtigste internet.

Gigabit gør det godt

Den hurtigste internetløsning i Danmark findes hos udbyderen Gigabit, som via fibernettet kan levere hele 5000/5000 Mbit/s. Hos Gigabit skal du dog også betale prisen for at få dit hurtige internet. Oprettelsen er nemlig på hele 9999 kroner for at få det lynhurtige internet, mens månedsprisen er på 499 kroner.

Det giver en pris på hele 15.987 kroner for det første år, du har et abonnement hos Gigabit. Dette internet anbefales derfor til dem, der virkelig har brug for lynhurtigt internet – dem der arbejder med virkeligt datatunge aktiviteter på daglig basis.
Går man et trin ned af ranglisten finder man Hiper, Altibox, bolig:net og YouSee. Alle disse udbydere tilbyder en løsning, enten gennem fibernettet eller gennem COAX, hvor du kan få 1000 Mbit/s download.

Hiper og Altibox, der tilbyder deres løsning via fibernet, tilbyder ligeledes en uploadhastighed på 1000 Mbit/s, mens de to andre virksomheder tilbyder en lidt lavere upload-hastighed.


TAGS
bredbånd
fibernet
Internet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S