Home » Hovedtelefoner og højttalere » Harman Kardon Onyx Studio 7 [TEST]: En gumpetung basbombe
Harman Kardon Onyx Studio 7 [TEST]: En gumpetung basbombe

Harman Kardon Onyx Studio 7 [TEST]: En gumpetung basbombe

Share

En velbygget højttaler, der dog vægter bassen lidt for højt og er lige lovlig simpel i sin funktionalitet 

Hvis man kan kalde Creative forældet på nogle punkter, så kan man det til en vis grad også med Onyx Studio 7. Den store forskel er blot, at der her er tale om en helt ny højttaler. 

I sit design er den bemærkelsesværdig. Om man vil kalde den flot, må være en smagssag. I vores øjne er det, som om man har anstrengt sig lidt for meget for at være moderne – hvilket kan give den modsatte effekt. 

Kvaliteten kan man dog ikke klage over. Stofbeklædningen giver et imødekommende look og den omkransende aluminuimsring udgør et solidt bærehåndtag. 

Med en vægt på over 3 kilo og ingen form for IP-certificering er det ikke en højttaler til festival eller strandtur. Det er en udpræget hjemmemodel.

Se også:  Bose Portable Home Speaker [TEST]: Kompakt højttaler med det hele
Drukner i bas

Tilslutning sker via den ældre Bluetooth 4.2-standard uden aptX eller andre codec til at optimere lyden. Hvis du ønsker ægte stereolyd, er der mulighed for at koble en anden Onyx sammen med højttaleren. 

Mangel på bas kan man ikke beskylde Onyx Studio 7 for. Faktisk er der mere end, hvad godt er. Detaljerne i det øvre spektrum har det med at drukne i den rumlende bund. Tendensen bliver mere markant, jo højere du skruer op. Der er langt fra samme balance og åbenhed i lyden som hos Bose, JBL og B&O. Desværre er der ingen mulighed for at ændre på dette. Modsat flere andre højttalere i testen får du ingen app med EQ-indstillinger eller lignende. 

På batterilevetid leverer den blot 8 timers lyd på en opladning. Det gør dog knap så meget, når det er så udpræget en hjemmehøjttaler. Opladning sker desværre med en proprietær adapter og ikke standard USB-C. 

Det er således svært at se, hvorfor man skulle smide pengene på Onyx Studio 7. Skal det være Harman Kardon, så overvej hellere den fremragende Citation 200, som leverer bedre lyd og smartere funktioner til samme pris. Læs vores anmeldelse her:

Harman Kardon Citation 200 [TEST]: Luksus-højttaler i særklasse


TAGS
bluetooth-højttaler
Harman Kardon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S