Home » Hovedtelefoner og højttalere » Harman Kardon Citation 200 [TEST]: Luksus-højttaler i særklasse
Harman Kardon Citation 200 [TEST]: Luksus-højttaler i særklasse

Harman Kardon Citation 200 [TEST]: Luksus-højttaler i særklasse

Share

Harmans nyeste bærbare højttaler bejler til at være den fedeste i klassen omkring de 3.000 kroner lige nu. Kombinationen af lækker byggekvalitet og ditto lyd bringer den til en krystalklar anbefaling

Hvilken trådløs højttaler i luksusprisklassen omkring de 3000 kroner tager prisen som Danmarks bedste? Der er mange om buddet, men denne nye Harman Citation 200 er en af de mest fremtrædende bejlere til titlen. Her får du nemlig udsøgte materialer, lækkert design og ikke mindst virkelig god lydgengivelse.

Citation 200 er beklædt med indbydende tekstil. Der er lidt rigeligt med knapper i forhold til tidens standard, men de er diskrete. Og en tyk læderrem fuldender det flotte indtryk.

Højttaleren står på en fod, der også fungerer som oplader, og da Citation 200 er IPX4-godkendt, tåler den, at du tager den med udenfor om sommeren. Der er ifølge Harman op til 8 timers musik på en opladning – rigeligt til en lang eftermiddag og sommeraften.

Se også:  JBL Flip 6 [TEST]: Til dine vilde friluftseventyr

Citation 200 kan indgå som en del af Harmans Citation-multirumssystem sammen med andre højttalere i serien. Der er selvfølgelig tale om en monohøjttaler, men hvis du er parat til at betale dobbelt op, så kan du parre den med en anden Citation 200 og få stereo med dybde- og breddeperspektiv.

Sat op med Google Home

Som solohøjttaler har Citation 200 kun få modstandere med samme produkt- og lydkvalitet i sin prisklasse. Sonos Move har et godt integreret interface, men er mere plastikagtig og mangler noget af den fine finish, Harman har. Et andet produkt, der kan konkurrere på designet, er B&W’s Formation Flex, men denne højttaler har ikke helt samme fyldige volumen i lydgengivelsen.

Se også:  Sony SRS-XG500 [TEST]: Den siger boom, boom – men er lidt diskret
Et godt alternativ: Sonos Move

Denne højttaler fra Sonos-programmet kan også kobles op til stereo. Lyden er varm, og der er god basgengivelse. Move er et reelt alternativ til nøjagtigt samme pris, 3000 kroner.

Opsætningen Citation 200 foregår lettest via Google Home, og her skulle der et par forsøg til, og højttaleren var kørende. Du kan også tilslutte direkte via Bluetooth, og bagpå finder du en mini-USB-C port, der bruges til at oplade højttaleren, hvis du ikke lige er i nærheden af ladestationen. Her finder du også en fysisk knap, der betyder, at du meget let kan slå mikrofonen fra, hvis du ønsker det. Slår du den til, vil du opdage, at den er meget kvik til at opfange stemmekommandoer.

TAGS
bluetooth-højtaler
citation
Harman Kardon
højtaler
multirum

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S