Home » Ekstern harddisk » Harddisk til dit TV
Harddisk til dit TV

Harddisk til dit TV

Share

Buffalo er klar med en DriveStation, som er tiltænkt videokameraer, Tv’er og Blu-ray-afspillere

Buffalos nye DriveStation HD-AVSU3 passer ikke blot til computeren, men er også udviklet til at gøre det nemt at udvide hukommelsen i Tv, Blu-ray-optagere og lignende.

Siden 2010 har Buffalo Technology samarbejdet med Panasonic om at udvikle samspillet mellem hukommelse og underholdningselektronik i hjemmet og DriveStation HD-AVSU3 er et resultat af dette.

Med USB 3.0 sker dataoverførslen hurtigt og mange af Panasonics produkter understøtter denne standard. Det er således muligt at overføre optagelser fra kamera, tv eller Blu-ray optagelser på et øjeblik og derved frigøre plads på enhederne.

”Både Panasonic og Buffalo er japanske producenter, der tror på produkter af høj kvalitet. For at sikre den bedste brugeroplevelse har Buffalo Technology udviklet sin HD-AV i tæt samarbejde med Panasonics teknikere. Vores kunder vil nu være i stand til at nyde tv-optagelser og streame med et enkelt tryk på en knap,” siger Fabien Russeau, Director Product Marketing EMEA hos Buffalo.

Markus Wagenseil, Manager Product Marketing TV Group Panasonic Marketing Europe følger op: ”Takket være at Buffalos nye DriveStation HD-AVSU3 arbejder perfekt sammen med vores Viera USB-optagerfunktion, bliver bruger oplevelsen for alle vores Plasma- og LED-skærme i sandhed en ’plug-and-play’-oplevelse og en attraktiv løsning,” siger han.

Med DriveStation følger et to meter langt USB-kabel såvel som et tilslutningskabel til Panasonic-kameraer.

DriveStation HD-AVSU3 er i butikkerne nu og fås til 775 kroner for en model med 1 terabyte og til 955 kroner for en model med 2 terabyte.


TAGS
Buffalo
Drivestation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S