Home » RAM » Hardcore ram til gamerne
Hardcore ram til gamerne

Hardcore ram til gamerne

Share

EVO TWO serien fra GeIL er ikke for tøsedrenge. Ramklodserne klarer hastigheder helt op til 2500MHz, mens temperaturen holdes i bund og ydelsen i top med ny køleteknologi

Det er surt, hvis rammen hæmmer din gaming-ydelse, fordi den ikke er kraftig nok til at følge med resten af systemet. Ram er heldigvis noget af det nemmeste at skifte, hvad enten det drejer som en stationær eller bærbar computer, så hvis du mangler lidt ekstra ydelse på hukommelsesfronten, er det bare med at få opgraderet.

Vil du gå hele vejen og have den højeste ydelse, ligner de nye ramklodser fra GeIL et rigtigt godt bud. Det er ddr3-enheder, som kan presses helt op på 2000MHz for den ene model og 2500MHz for den anden.

Se også:  Guide: Gaming med Raspberry Pi

Selv ved disse hastigheder skulle rammene bevarer en god stabilitet takket være GeILs egen DBT – Die-hard teknologi og med Maximum Thermal Conduction & Dissipation teknologien skulle der ingen fare være for at de smelter ned, selv når det går allerhurtigst. Køleteknologien sørger nemlig for at holde den kolde og højtydende, uanset hvor meget de presses

De to modeller fås i dobbeltpakker med 1GB x 2 eller 2GB x 2, og skulle være i handlen i den nærmeste fremtid. Prisen er der desværre ingen oplysninger om endnu.


TAGS
2000MHz
2500MHz
DDR3
EVO TWO
Gaming
gaming-ram
GeIL

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S