Home » Mobiltelefon » Hands on: Her er vores første indtryk af Samsung Galaxy S21 Ultra
Hands on: Her er vores første indtryk af Samsung Galaxy S21 Ultra

Hands on: Her er vores første indtryk af Samsung Galaxy S21 Ultra

Share

Vi har haft Samsungs nye topmobil i hænderne og bringer her vores umiddelbare indtryk

Den nye topmobil er på mange måder en forlængelse af sidste års Galaxy S20 Ultra, men dér er faktisk sket en del. Det ser man allerede ved et hurtigt øjekast. Designet har fået en overhaling, først og fremmest i form af en ny finish og et kameramodul, der glider i et med mobilens kanter.

Og det giver altså en mere formfuldendt mobil, som trods det store kamera på bagsiden, virker harmonisk i sit udtryk. Den matte bagside, især i den sorte farve, giver mobilen et mere stilfuldt og modent look end de skinnende bagsider vi har set tidligere, og så er den samtidig mindre modtagelig for fedtfingre.

Se også:  5 tips, når du køber billig mobil

Lovende kamerafunktioner

Det er begrænset hvor meget vi har nået at rode med mobilens funktioner. Nogle af de nye fotomuligheder har vi dog kastet et hurtigt blik på. Zoom Lock kommer som en velkommen førstehjælp til de zoom-gale brugere, der vil helt i ud i den yderste rækkevidde. For der skal altså en ualmindelig sikker hånd til at holde objektet i fokus når du er oppe på 100 x zoom, og det er netop hvad den hjælper med.

Directors View virker som et rigtig interessant værktøj og noget vi glæder os til at kigge videre på. At man kan skifte mellem de fire objektiver og se hvad de alle filmer i realtid, åbner op for en ny tilgang til videooptagelser, som der kan være store perspektiver i.

Se også:  Samsungs smarte flip-mobil er blevet bedre og billigere

Den opgraderede Single Take-funktion ser også ret brugbar ud. Vi er generelt ret begejstrede for konceptet, da man uden noget besvær får nogle interessante resultater at vælge imellem, som kan være fine til sociale medier og lignende.

Vi har endnu ikke haft mulighed for at benchmarke ydelse, teste batteri, lyd og alt det andet. Det gør vi i løbet af den næste uge. Hold øje med hjemmesiden her for en  stor test af Galaxy S21 Ultra.


TAGS
Galaxy S
Galaxy S21
Samsung
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S