Home » Mobiltelefon » Hands On: Her er vores første indtryk af den prisvenlige OnePlus N10
Hands On: Her er vores første indtryk af den prisvenlige OnePlus N10

Hands On: Her er vores første indtryk af den prisvenlige OnePlus N10

Share

OnePlus går endnu et skridt ned af prisstigen med N10, som vel nok er den billigste smartphone med 5G du kan opdrive lige nu. Vi er godt i gang med testen. Her er vores første indtryk

En smartphone til 2.499 kroner skal selvfølgelig ikke kunne det samme som en til det dobbelte. Man kan således ikke forvente at N10 er en mobil af samme kaliber som OnePlus’ seneste flagskib, OnePlus 8T, eller den forrygende mellemklasse-mobil OnePlus Nord.

Ved første øjekast er vi dog ikke desto mindre positivt overraskende. På design har man formået at holde fast i et look og en stil, der lægger sig fint i linjen af de øvrige OnePlus-mobiler. Dog er fornemmelsen en anelse mere plastisk-agtig, når man får den i hænderne og så er fingeraftrykslæseren på bagsiden et klart tegn på at der er skåret. Man har valgt at spare ved at droppe fingeraftrykslæseren i skærmen.

Se også:  OnePlus 9 Pro [TEST]: Er OnePlus den nye kamerakonge?
Er der skåret for meget?

Skærmen er da umiddelbart heller ikke i helt i samme klasse som de øvrige OnePlus-mobiler, når det gælder billedgengivelsen, men du får faktisk 90 Hz opdatering, hvilket er uhørt i denne prisklasse.

Der er 5G, men ydelsen er på et helt andet niveau, end hvad vi hidtil har forbundet med OnePlus, men det vender vi tilbage til i vores test. Batteriet er cirka på størrelse med det der sidder i OnePlus 8T, men ydelse og skærmen taget i betragtning, kan det vise sig at levere andre resultater. Det er vi i færd med at finde ud af. Vi satser på at Warp Charge 30T opladeren yder, som vi er vant til, men det vil vores forestående test også vise.

Se også:  OnePlus 9 [TEST]: Lidt for mange kompromisser

Det firdobbelte kamera er alsidigt og fuld af fine funktioner, dog er det også her klart, at der er forskelle sammenlignet med de øvrige mobiler fra OnePlus. Vi vil illustrere med nogle eksempler i vores test. Den er klar en af de kommende dage. Hold øje med siden her …


TAGS
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S