Home » Hi-Fi » Hall Audio Simplifier M [TEST]: Bluetooth-baseret hi-fi – håndbygget i Danmark
Hall Audio Simplifier M [TEST]: Bluetooth-baseret hi-fi – håndbygget i Danmark

Hall Audio Simplifier M [TEST]: Bluetooth-baseret hi-fi – håndbygget i Danmark

Share

Danmarks mindste hi-fi-producent har droppet sit faste job og er gået all-in med sit Hall Audio-firma. Sortimentet er udvidet med flere forstærkere, en Bluetooth-adapter og pakkeløsninger med højttalere fra System Audio

Der er gået knap to år, siden Alt om DATA kunne ”breake” med en test af en lille danskudviklet og -bygget 2×8 W-forstærker til mennesker, der vil bruge deres smartphones som afspiller og nyde musikken over et sæt ”rigtige” højttalere.

Siden har dette koncept fået så meget medvind på cykelstien, at stifteren af Hall Audio, Ulrik Tuemand, har taget springet til en tilværelse som selvstændig på fuld tid. Sortimentet er vokset fra én til tre forstærkermodeller, og der er lanceret pakkeløsninger med kompakte Saxo 1-højttalere fra System Audio.

Se også:  Højttalere til 2 millioner på DBA lige nu

Ulrik har desuden fået udviklet en HALL Connector. Det vil sige en lille adapter, som kan modtage trådløse Bluetooth-signaler og levere dem til eksisterende musikanlæg med phono- eller DIN-indgangsbøsninger. Den sidste mulighed henvender sig især til ejere af ældre B&O-grej, som på denne økonomiske måde kan få et nyt, digitalt liv.

Foreløbig er der købt langt over tusinde eksemplarer af denne smarte gadget. Den har vi også prøvet, og vi kan blot konstatere, at den virker og er helt problemfri i brug. Den får et ”Alt om DATA anbefaler” med på vejen.

Nul knapper

Ingen kan beskylde den nye Simplifier M for ikke at leve op til sit navn. Der er simpelthen ingen knapper – ikke en gang en afbryder – eller så meget som en tændt-indikator, endsige tekster ved tilslutningerne, på denne ultrakompakte forstærker, hvis udgangseffekt opgives til 30 W/kanal i 8 ohm og 50 W/kanal i 4 ohm.

Se også:  Lille billig dims giver perfekt Bluetooth-forbindelse i din Windows-pc

Både kosmetisk og teknisk er Simplifier M forbedret i forhold til den første Hall Audio-forstærker. Den lidt triste, sorte elektronikboks af plast er afløst af en gedigen trækasse, der er håndlavet på Strøjers Møbelfabrik i Glamsbjerg på Vestfyn.

De forgyldte skrueterminaler til bananstik og afisolerede højttalerkabler er nu en lækker Monacor-type, og der er kommet en phono-udgangsbøsning til en aktiv subwoofer. Bluetooth (A2DP og aptX) er den primære indgangstilslutning, men analoge audiosignaler kan også tilføres via en minijack-bøsning.

Hall Audio Simplifier M
  • Lydkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
3.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Simplifier M bygger videre på danske Hall Audios ultra-minimalistiske koncept. Den lille forstærker spiller godt og kan nemt trække krævende højttalere. Det håndlavede trækabinet er en fed detalje, men det – og de bedre højttalerterminaler – gør den 700 kr. dyrere end den tilsvarende forstærker i en elektronikboks af plast. Så bliver prisen efter vores mening for høj for et hi-fi-produkt, som slet ikke behøver stå fremme.«

Nøgletal
Pris: 2499 kr.
Forstærker: 2-kanal system med Texas Instruments TPA3110D2 Klasse-D chip
Udgangseffekt (målt): 23 W/kanal i 8 ohm, 36 W/kanal i 4 ohm, 1 % THD
Tilslutninger: Bluetooth 4.2 (A2DP, aptX), Analog audio (minijack)
Mål (B x H x D): 118 x 59 x 90 mm
Vægt: 450 g

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bluetooth
Hall Audio
Hi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S